IMG_9253

 

 

Hvor er den chokeren du har på deg når du sitter i et badekar på insta fra?: Den er fra Glitter!

Hvor høy er du?: Jeg er rundt 1,67!

Hvor lenge varer et serum fra Iglow?: Jeg har hatt mitt i flere måneder, altså det er veldig minimale mengder man påfører!

Hvor er speilene, kommoden på soverommet, bob marley plakaten, dynetrekket og bilde med ansikt på fra?: Gull speilet mitt er fra Portugal, det på soverommet er fra dr.lykke! Det er også kommoden. Bob Marley plakaten kjøpte jeg på et marked i Spania og dynetrekket er fra KID, 100% lin! Bilde med ansikt er fra en kunstner kalt Giuliouo.

Hvilket kamera bruker du?: Jeg bruker Canon 6d og har 4 forskjellige objektiver. Et på 80mm (outfit bilder), 50mm (produkt bilder osv), 40mm (når jeg trenger ekstra avstand) og 20mm (når jeg vil ha litt vidvinkel).

IMG_9265

Hvor mange paller brukte du til sengen din og hvilken størrelse er det på madrassen?: Madrassen er 180, om det skrives sånn haha. Så jeg brukte 8 paller, men dette fordi jeg tok opp en høyde. Så lengde og bredde er det 4.

Leier du eller eier leiligheten du bor i, og hvor mye betaler du?: Jeg leier! Bor også med en annen, så vi betaler 9900 sammen. Jeg betaler 1000 kroner mer fordi jeg har det største rommet. Planen var jo å bo alene, men er veldig glad jeg ombestemte meg!

Når du handler fra Ebay, hvordan vet du at det er trygt og ikke minst ekte?: Jeg kjøper alltid fra «top rated» selgere, og da har jeg alltid fått produktene mine og de har vært ekte. Altså, jeg har ALDRI opplevd noe shady. Men anbefaler jo ikke å kjøpe vesker, sko etc om du skal betale flere tusen.

Cardigan: HER / Bukse: HER (adlinks)

7 Responses to UKENS SPØRSMÅL!

  1. Herregud Anniken…. Jeg sitter for øyeblikket alene i leiligheten min og har nettopp kikket på de gamle videobloggene dine. Videoene får meg til å le, gråte og undre.. Og jeg undrer over hvorfor jeg aldri har kommentert bloggen din og fortalt deg hvor fantastisk god og nydelig du er. SÅ dette er offisielt min første kommentar!! Med denne kommentaren vil jeg herved fortelle deg hvor ubeskrivelig takknemlig jeg er for at du blogger og si unnskyld for at jeg ikke har sagt noe tidligere. Det er så mange som kjenner seg igjen i det du skriver, og jeg er intet unntak.
    Du er virkelig fin og god tvers igjennom. Du er uten tvil et helt fantastisk forbilde, og jeg håper dagen din blir en liten smule bedre med denne kommentaren, slik du gjør dagen min litt bedre hver gang jeg leser bloggen din.

Leave a reply