IMG_7399IMG_7436

· SISTE TUR PÅ IKEA FOR ALLTID ·

Oh lord lord lord! Haha, la meg slippe å stikke huet mitt innom en IKEA butikk igjen noengang. For en labyrint av et enormt kaos med møbler og planter og dyr og
mennesker og stekespader. Jeg måtte innom en siste gang i går for å kjøpe et stuebord, tepper og litt forskjellig småting. Vel, nå kan jeg med hånden på hjertet si
at leiligheten er helt ferdig. Er det noe mer nå skal noen andre få lov å fikse det, for jeg orker ikke mer haha! For et kaos denne flyttingen har vært, men likevel
står jeg opp med et smil i hele ansiktet. Jeg har det faktisk veldig bra om dagen, så bra at jeg nesten synes det er litt kleint å skrive haha. Jeg er bare skikkelig fornøyd.

. . .

// Oh lord lord lord! I will never head back to an IKEA store again ever. I had to stop by one last time yesterday to buy a living room table, blankets and a little different chores.
Well, now I can honestly say that the apartment is completely finished. Is there anything more now someone else can be allowed to fix it, because I can not bear more haha!
What a chaos this move has been, yet I get up with a smile on my face. I’m just really happy //

IMG_7442IMG_7451

. . .

Akkurat nå er jeg så trøtt at jeg ikke klarer å holde øyene oppe. Jeg måtte stå opp gry tidlig i dag da VG kom en liten tur på besøk. Videre slang jeg inn et brød i ovnen, og nå er det en god gammel dags elektriker i hus! Han skulle bare visst hvor mye jeg har lyst til å legge meg ned for å snorke litt. Men denne fyren borrer hull i veggene og prøver sitt beste for at jeg snart skal på internett i denne leiligheten haha. Jeg lever med delt mobilnett for øyeblikket, så det blir nok en hyggelig telefonregning i slutten av måneden. Blææ, jeg trenger en liten blund før en veldig lang dag med gode venninner i byen. Jeg har ikke vært i selve hjertet enda, så jeg gleder meg til å titte litt. Vi snakkes snart! 

// Right now I’m so tired that I can not keep up with my own writing. I had to get up early today when VG (an newspaper) came to visit and now there is a good old-fashioned electrician in the house! If he only knew how much I want to lie down in my bed right now. But this guy drilling holes in the walls and try his best so I will soon be able to haveinternet in this apartment haha. I live with shared mobile network at the moment so it will be a nice phone bill at the end of the month. I need a nap before a very long day with good friends in the city. I have not been at the very heart yet, so I’m looking forward to look around. We’ll talk soon! //

8 Responses to VÆRSÅSNILL, ALDRI IGJEN

Leave a reply