On our way to Bali!

Ei litta toppblogger overskrift det der, hæ? Jeg og Anders er på vei til Bali og jeg aner ikke helt hva vi tenkte da vi bestilte billettene… Etter 7 timer med fly måtte vi vente 9 timer i Bali! Haha, dette fant vi så klart ut på Gardemoen og begge lurte på hva vi i alle dager holder på med. Så etter 9 timer i Bali med null søvn skulle vi på et nytt fly som da varte i hele 9 timer!! Haha, vi har seriøst reist i tid og er begge helt utslitt. Vi har nå akkurat kommet oss frem til villaen vi skal bo i de første 4 dagene her i Bali før vi forflytter oss. En nydelig villa med flere soverom og utendørs dusj, kjøkken og basseng! Gleder meg sånn til å vise dere masse bilder av dette i morgen. Som dere forstår er også tidsforskjellen nå helt tullete.. Det er midt på natten mens det er dag hjemme, så det er kanskje på tide å legge seg? Anders har allerede funnet frem til posen med potetgull og gafler i seg. Jævla matmoms, det stopper ikke heller. Det er ikke chips til meg om jeg ikke tar noen biter på veien, haha. Er ikke helt sikker på hvor mange mager den duden der har. Kan heller ikke forklare hvor varmt det er her! Det er midt på natten som sagt og det er fader rullan 30 varmegrader ute. HAHA! Jeg skal bli så brun at jeg aldri blir brunere noengang igjen. Kjenner jeg har trengt dette nå.. Selvom det blir litt jobb her nede blir det noe helt annet når man kan sprade rundt i bikini hele dagen. Håper kroppen og sjela føler på det her nå, og at jeg får slappet ordentlig av… Veldig mye kult som skjer fremover!!!!!

18 Responses to VI SITTER FAST!

  1. hvor er bomber jakken du hadde på deg i gårsdagens episode av bloggerne da du feiret 20-års dagen med venninner fra? den var såå kul!

  2. hei beste anniken, du er mitt forbilde og en så utrolig var og god person. selvom jeg bare har fulgt med på deg en liten stund føler jeg at jeg kjenner deg. og har utrolig lyst til å møte deg, helst av alt kunne hatt en «deep talk», for du har så utrolig bra synspunkter på ting. men til poenget, kunne du ha vlogget på denne turen på Bali. og kan du en gang ha en video eller livestream der du bare sitter å snakker masse?

  3. Kos dere masse. Var der for 2 år siden, utrolig fint. Pass bare på å ikke lei moped uten å bruke hjelm, ble stoppa hver jævla gang av polisen der borte, og tilogmed når jeg brukte hjelm fikk jeg bot for å ikke ha førerkort fra bali. korrupt.

  4. Åh så moro! Håper dere får en fantastisk tur 🙂
    Jeg og kjæresten min reiser til Bali om to dager, og jeg gleder meg skikkelig! MEN jeg ser på værmeldingen at det er meldt bare grå skyer og regn, wææh! Betyr det at solen ikke titter fram i løpet av dagen i det hele tatt – eller bare at det er litt regnbyger på kveldene osv ? HEH, krsyser fingrene ass! Please fortell meg at det er masse sol der nede! 😀

  5. Hei:-) Håper du koser deg masse på Bali, ser fantastisk ut! Lurer på hvor den skinnjakka du har på deg på bloggerne er fra, den du hadde på bursdagsfeiringa? P-erfekt!<3

Leave a reply