Reklame – inneholder ehh, klessalg?

ENDELIG TID FOR KLESSALG!

Etter mye om og men er vi igjen klare for klessalg, og denne gangen har jeg, Cornelia og Andrea bestemt oss for å gjøre dette sammen! De siste årene har vært utrolig morsomme, og det er gøy å se at SÅ SINNSYKT mange kommer hver eneste gang. Denne gangen kommer jeg til å selge en god blanding av dyrt og billig, samt klær i størrelsene xs-large. Jeg selger også sko i størrelse 38, solbriller, vesker osv osv! Denne gangen tenkte jeg også å ta med meg lyset mitt, slik at dere selv kan få lukte på det før eventuelt kjøp! Smart? Yep. Nå som jeg skal flytte har jeg kanskje gjort den største rengjøringen noengang, så jeg kan love dere at det blir utrolig mange fine plagg å se. Flere ting har jeg virkelig bitt tennene sammen for å få ned i de store posene. Vel, gleder meg så så sååå mye til å se dere alle sammen! Vi ses på MESH, Tordenskioldsgate 3 – klokken 18:00 på fredag!

Kjolen min er utsolgt, men gir en lyd så fort den er inne! <3

16 Responses to VI SKAL HA KLESSALG!

  1. 11. april er nok feil? Uansett så syykt bra tiltak! Jeg skulle så gjerne ha kommet 🙁 men bor for langt unna oslo..

Leave a reply