ANNONSE

· KLÆR SOM GIR TILBAKE TIL NOE GODT ·

DEHN DESIGN SIN HISTORIE

// Jeg var nok kjent for å være «jenta med strikketøyet» da jeg hadde det med meg overalt! På skolen, til venninner og på reiser. Jeg ble aldri lei av å skape, og jeg boltret meg vilt i farger, kvaliteter og egenkomponerte mønstre. Strikkemønstre ble til underveis da det var litt av spenningen, og til slutt ble det egne kolleksjoner. De bestod av kjoler, skjørt, topper, gensere og vesker. Alt ble flittig brukt, og de var superbehagelige å ha på seg. Sommer som vinter! Denne gleden har jeg tatt med meg helt opp i voksen alder. Lite visste jeg den gangen at det skulle bli min levevei. Jeg utdannet meg som sykepleier, og jobbet flere år på barneavdeling og kirurgisk poliklinikk. Det var noen spennende år som ga meg masse utvikling. Sykepleie er et flott yrke det står enormt stor respekt av! Så ble jeg gravid, og fødte tre fantastiske barn i løpet av en 5-årsperiode! Og her sluttet min sykepleierkarriere. Jeg var lykkelig hjemmeværende i mange år, og storkoste meg som mamma! I 2011 var jeg gjennom en vond og opprivende skilsmisse. Livet mitt ble satt på vent for en lang stund, og det var så mye jeg måtte ta tak i. Det jeg trodde var mitt trygge fundament ble revet vekk under føttene mine fra èn dag til en annen, og jeg var i sjokk og sorg. Sorg for at familien gikk i oppløsning, og for at barna led. . Min store passion var å skape! Og om jeg skulle være tro mot meg selv, og igjen føle glede – så visste jeg hva som måtte til. Men på det økonomiske nivå jeg var på den tiden, var det lite eller ingenting å leve av. Optimismen vokste, og det gjorde livsgleden også. Lang historie kort – jeg har aldri angret for at jeg tok steget ut og fulgte drømmen min. Det kostet mye svette og mange tårer, men jeg ga meg ikke. Det var komfortable, strikkede produkter jeg ville satse på! Og siden jeg er sykepleier i mitt hjerte og glad i mennesker rundt meg, ønsket jeg å gjøre noe veldedig samtidig //

· SÅ HVA SKJEDDE VIDERE? ·

Jeg fikk tilsendt et Daisy sjal og en Henrik genser til Anders i den fineste ullblanding med alpakka og merino. Merete satte i gang sitt prosjekt i en landsby i Peru der menn og kvinner fikk opplæring av en veldedig organisasjon og de strikket luer, votter, skjerf og ponchoer av ull de fikk fra egne frittgående alpakkaer. For tiden er 26 kvinner og menn sysselsatt med å produsere strikkede produkter for Merete i Lithauen og mange har fått jobb pga av denne kvinnen. Vakkert, sant? Dette er flotte kvalitetsplagg i det mykeste fineste materialet. Til og med Anders ble helt frelst. Hennes inspirasjonskilde er fra naturen og det gjenspeiler seg i fargevalget på kolleksjonene. Hun har deilige strikkejakker, sjal, skjerf og gensere i alle regnbuens farger! Du kan også få super komfertable klær i bambusmaterialet til yoga og chill! Dere burde absolutt sjekke ut nettsiden til Dehn design, og gud. Dette gjør mitt store Sweatshop hjerte så varmt, jeg blir så glad!

Daisy sjal: HER / Henrik genser: HER

R A B A T T   K O D E:

Så har jeg vært så heldig å få lov å dele ut koden "ANNIJOR" som gir 10% rabatt på hele Dehn design!
Visste du også at 50kr per solgte sjal ut November går til Mental Helse Ungdom? Jeg brenner sterkt for slike saker, og håper dere vil støtte det også!

Pssst, på min Instagram er det en konkurranse hvor du kan vinne et daisy sjal!

6 Responses to VI STØTTER EN GOD SAK

  1. Hei. Hvilken str har Anders i genseren? Jeg vurderer å kjøpe den til kjæresten min, men usikker på om jeg skal velge S/M eller M/L. Han er en M til vanlig.

Leave a reply