VINN BILLETTER TIL ELLIE GOULDING!
TA MED EN VENNINNE PÅ KONSERT

Fredag den 4 . Mars skal jeg på konsert på Telenor Arena sammen med Bikbok! De har vært så snille at jeg har fått lov til å dele ut to billetter her på bloggen til deg og din venninne. Jeg gleder meg veldig, og konserter er alltid gøy. Jeg er kanskje ikke mega fan, men jeg digger musikken hun lager. Den fenger, og jeg tror det blir en utrolig god stemning! Så jeg skal trekke ut en vinner i løpet av de neste dagene.

– DETTE MÅ DU GJØRE –

1. Lik innlegget med «liker» knappen under innlegget

2. Skriv mailen din i kommentarfeltet og fortell meg kort hvorfor du vil ha med akkurat DIN venninne!

VINN BILLETTER TIL ELLIE GOULDING!

118 Responses to VINN BILLETTER TIL ELLIE GOULDING!

 1. [email protected] Jeg vil ha med bestevenninna mi fordi ho har gått igjennom veldig mye i det siste og vil så gjerne prøve å muntre litt mer opp med dette! Vi har aldri vært på noen konserter eller noen sånne ting sammen og vi har hatt lyst så utrolig lenge og nå har vi jo sjansen!! Ho er en helt fantastisk person som bare vil andre godt og syntes virkelig hun fortjener dette her! Elsker deg og bloggen din btw du er en så utrolig søt jente som jeg ser opp til!

 2. Jeg har utrolig lyst til å dra på denne konserten! Ellie er så fantastisk og det hadde rett og slett vært en drøm gått i oppfyllelse!
  Har ikke mulighet til å dra på verken shawn mendes eller Justin Bieber noe som er et stort ønske, dette vært amazing!
  Sangene hennes betyr såå mye for meg! Vet ikke hva jeg skal si engang, det hadde vært rått!!

 3. Jeg vil gjerne ha billetter til Ellie Goulding til meg og min søster Silje! Vi begge går psykologistudier og det er veldig hardt. Derfor hadde det vært supert med et avbrekk fra hverdagen og nyte hennes fengene musikk!

 4. det hadde vært utrolig gøy å få gå på konserten hennes! om jeg vinner vil jeg ta med meg min beste venninne, vi elsker musikken hun lager, og det hadde vært så gøy å se hun live! venninnen min har vært litt nedfor i det siste, så dette ville nok fått opp humøret hennes!

 5. Jeg har aldri vært på konsert før. Vil ta med venninnen min for å skape et fint minne som kan bringe oss nermere. Har ganske nettopp flyttet fra Nord-Norge til Oslo og har fått en venninne her nede som jeg har blitt veldig glad i. Kjenner jo ikke så mange her, så man må jo ta vare på dem man har 🙂 [email protected]

 6. [email protected]

  Jeg har såå utrolig lyst til å dra på denne konserten! hadde vært så utrolig gøy, for elsker virkelig å dra på konserter og å høre på musikk <3 Har flere ganger prøvd å dra på andre konserter men har ikke hatt mulighet siden det har blitt utsolgt med en gang 🙁 Krysser alle fingre!

 7. Jeg vil ha med min bestevenninne på konsert fordi hun er livet mitt. Uten Karoline så hadde jeg ikke vært her, og hun setter meg på plass når jeg trenger det, samtidig som hun gir meg en skulder å gråte på! Jeg vil så gjerne gi henne noe tilbake for alt hun har gjort for meg. Og da er disse konsertbillettene midt i blinken! Hun er alt jeg har❤️

 8. Ville tatt med meg bestevenninnen min, Rebekka. Vi har nå stått hverandre nære i over 10 år, og det ville vært utrolig gøy å overraske henne med disse billettene ☺️

 9. Hei! Jeg har ei venninne som har slitt de siste månedene med depresjon. Hun har såvidt kommet seg på skolen og har fått skallede flekker i hodet. Jeg leter stadig etter nye måter å kunne få hun ut av huset på og måter å glede hun på. Jeg så dette innlegget, og tenkte at det ville ha vært perfekt og midt i blinken for meg og min venninne!

  Håper å høre fra deg!

 10. Åååh, hadde vært så gøy og virkelig en stor opplevelse <3 Jeg vil ha med min bestevenninne, rett og slett fordi hun er verdens beste og jeg setter så uendelig stor pris på henne og at jeg er så heldig å få ha henne i livet mitt <3 Hun fortjener det!

  God helg til deg Anniken <3

  [email protected]

 11. Jeg har bestemt meg for at jeg ville hatt med meg min fantastiske mor på denne opplevelsen! Bare fordi hun er best og fortjener det, hun fortjener det virkelig etter å ha taklet meg de siste årene, for å si det sånn. Jeg elsker å skape nye minner sammen med moren min, og jeg vil kalle henne ei av mine beste venner! Derfor vil jeg ha henne med meg.

 12. Ønsker å ta med besteveninna mi da vi aldri har tatt oss råd eller tid til å reise på en ordentlig opplevelse sammen! ❤️

 13. Jeg ønsker å ta med bestevenninna mi på konsert fordi vi endelig skal flytte sammen og hun har støttet meg gjennom tykt og tynt og dømmer meg aldri! Vi har kjent hverandre i 3 år men føles ut som en evighet <3 Er utrolig takknemlig for muligheten om billetter og Ellie Goulding er et idol, og har tilogmed skrevet om henne i powerpoint på skolen og vært fan i mange år, lykke til alle sammen 🙂 <3

  [email protected]

 14. Denne sommerferien flytter jeg fra vennene mine. Jeg og min aller beste venninne prøver å få samlet så mange gode minner som mulig før jeg flytter, det er litt vanskeligere sagt enn gjort, siden hun har ME. Hun orker ikke å være med på så veldig mye, selv om hun selvfølgelig har lyst. Hun er den sterkeste personen jeg kjenner, og vi er utrolig glade I hverandre. Det kan gå flere uker før hun klarer å forlate huset sitt, og da fortjener hun absolutt noen gode tanker og noe å se frem til. Det hadde vært helt fantastisk å vinne, for oss begge to!♡
  [email protected]

 15. Fordi jeg rett og slett skulle ønske jeg hadde en unnskyldning til å møte bestevennen min som studerer i Kristiansand (jeg bor i Oslo). Vi er begge studenter, og det går mye tid og arbeid for å prestere bra. Hadde virkelig betydd mye å få en dag sammen – Bare vi to 🙂

 16. Jeg vil gjerne ha med min bestevenninne, da vi aldri har vært på konsert sammen og vi begge elsker Ellie Goulding! Samtidig som hun fortjener det så utrolig mye, hun er en fantastisk venn og det hadde vært fantastisk å overraske hun med billetter:)

 17. [email protected]

  Jeg vil gjerne ha med meg venninnen min Lea :-). Hun har vært min bestevenninne siden vi var 2 år gamle, og hun er min støttespiller og min partner in crime. Lea er en jente som jeg setter så utrolig pris på, og vi har aldri fått mulighen til å reise sammen alene på en jentetur. Derfor synes jeg at jeg og hun fortjener disse billettene, slik vi to kan få kose oss sammen på konsert til vår favorittartist 😀 Dette ville blitt et fint minne som bringer oss enda nærmere <3

  Klem, og god helg!

 18. hadde vært så koselig å dra med bestvennen min, stort stort ønske!! hun er så snill og gjør så mye for meg, så har lyst å gi hun en god opplevelse. hadde vært drit gøy!! er så glad i hun <3 [email protected]

 19. Har så sykt lyst til å dra på denne konserten med venninna mi Jeanette som fortjener så mye!!! Hun og jeg elsker musikk og Ellie er en vi begge elsker ! Vi har begge slitt psykisk en del og har slitt med å komme oss ut å være sosiale og ha det morro. Hun fortjener det beste i verden!! Så jeg har lyst til å overraske henne med dette, siden hun har jobba så j*vlig hardt det siste året ! Og vi får ikke dratt på the gathering sammen iår <'3

 20. That is so sweet of you to give out tickets!! I would take my brother, because he has never been to a concert and he loves Ellie’s music, or my sister. She has been through so much, between work and school and life in general. If anyone deserves a break and a night out, it’s her. xo!

 21. Har veldiiiiig lyst til å dra på denne konserten med venninnen min fordi:
  1. Vi skulle egentlig på adele konsert sammen, og satt klar til å bestille billetter! Moren min satt og venta på at det åpna, men nettet på jobben funka ikke. Derfor prøvde jeg og venninnen min, men da vi kom inn var det allerede utsolgt:((
  2. Vi skulle egentlig på nico og vinz konsert sammen og hadde fått billetter (som en trøst for adele billettene vi ikke fikk), men jeg ble selvfølgelig syk og måtte selge billetten min:((

  Vi har hatt veldig uflaks og det hadde vært sååå utrolig gøy og hyggelig om vi endelig hadde fått dratt på en konsert sammen!! Vi ønsker det begge veldig:))

  E-post adresse: [email protected]

 22. Hei!
  Jeg vil ta med meg min storebror på konsert. Detter er fordi han var den som først introduserte meg for musikken til Ellie, og tok meg med på konsert for flere år siden. Han er min beste venn, og stiller alltid opp for meg, så nå vil jeg gi han noe tilbake.
  Musikken til Ellie har betydd utrolig mye for meg, den har fått meg igjennom veldig mange tunge dager. Hun er et stort forbilde for meg, både innen musikk, trening, og som person.

  Hilsen Vilde.
  [email protected]

 23. Ah, dette hadde vært en helt fantastisk opplevelse, jeg elsker musikken til Ellie Goulding og skulle gjerne tatt med meg min beste venninne Rikke på denne konserten, som kanskje til og med er enda mer fan enn meg 😀

  I en ellers hektisk hverdag er det disse tingene som gjør at man kan koble litt av og leva livet.

 24. Jeg kunne tenkt meg å tatt med meg min bestevenninne ettersom vi begge har startet og studere og jeg har flyttet litt lengre unna noe som gjør at vi ser hverandre sjelden. Derfor ville det vært veldig fint å kunne overraske henne med å ta henne med på konsert med Ellie Goulding ettersom hun er stor fan, noe jeg og er 🙂

  [email protected]

 25. Jeg ønsker å ta med min tvilling. Dette er fordi jeg syntes du fortjerne det etter alle de årene du har vært så støttende og god søster mot meg. Vi er ikke bra søstre men også gode venner. Tror det hadde vært superkoselig for oss! Også siden vi har snakket om å dra på konsert sammen de siste ukene <3

 26. Åhh så gøy det hadde vært!!
  Jeg vil ha med bestevenninna mi fordi hun fortjener det aller aller beste, hun har bursdag 1.mars og fordi vi begge digger Ellie!!!❤️❤️

 27. Åå det hadde vært så utrolig fantastisk å vinne! Å ta med bestevenninna mi Malin, som digger Ellie, og musikken hennes. Hun er jo helt rå! Og vi kunne begge to trengt et avbrekk fra «det vanlige» som skjer. Å kunne glede venninna mi med dette hadde vært ubeskrivelig for oss begge❤❤

  [email protected]

 28. Dette hadde vært kjempe gøyt å fått med seg, lenge siden jeg og bestevenninen min har vært på konsert!
  Vi begge hadde trengt oss en liten tur, vekk fra hverdagen og få opplevd noe sammen 🙂

  btw, jeg vil bare takke for hvor mye du åpner deg på bloggen, dine tanker og hva du har opplevd, hjelper mer enn du sikkert aner!
  Du er kjempeflink!!

 29. Dette hadde vært midt i blinken for min!! Vi har kjent hverandre siden vi var bittesmå i barnehagen, hun har alltid vært der for meg. Hun har støttet meg gjennom en vanskelig tid i snart 1 år. Folk har gitt opp, men aldri hun.
  Så siden jeg skal flytte til Berlin og studere om 5 måneder hadde dette vært en fantastisk opplevelse for bare meg og hun, så jeg kan si takk for alt hun har gjort for meg og at hun har vært en av de viktigste personene i livet mitt.

 30. Har likt innlegget😊
  Jeg har lyst til å dra på konsert med min bestevenninne for å glede henne😊 Vi har aldri vert på en konsert sammen, så det hadde vert utrolig gøy😊 Det hadde vert gøy å fått vist hvor mye bestevenninnen min betyr for meg😊
  [email protected]

 31. Jeg vil ha med min bestevenninne rett og slett fordi det hadde vært en dritkul opplevelse og det er ingen andre jeg heller ville opplevd Ellie Goulding med! Vi var på vår første konsert sammen og vi har vært bestevenner så lenge så det hadde vært sykt gøy å dra på konsert sammen igjen. Vi er 19 nå og har vært bestevenner siden vi var 3 år, så det hadde vært fint med en sånn opplevelse sammen nå før jeg flytter for å studere 🙂

 32. Jeg vil ha med meg min venninne fordi vi aldri ser hverandre lengre nå som jeg bor i et annet land. Akkurat denne datoen er jeg hjemme på ferie i Norge, så det hadde vært en hyggelig overraskelse å komme hjem med!! 🙂

 33. [email protected]

  Jeg har så lyst til å ha med min bestevenninne på denne konserten fordi hun er den mest fantastiske personen jeg vet om! Jeg håper så lyst til å ta hun med på denne konserten. Hun fortjener det beste.

 34. Jeg har lyst til å ha med min bestevenninne på denne konserten fordi hun har bursdag 24 mars og syns hun fortjener og være med. hun er den mest fantastiske jenta som man kan ha med seg livet rundt, uten om å tvile om hun skal en eller annen gang forlate deg. hun stiller opp uansett hvor og når, uansett klokkeslett hun er trossalt en søster for meg, og derfor syntes jeg hun fortjener dette av ALT hun har gått igjennom, og hun fortjener å koble ut litt av hverdagen sin.

 35. [email protected]
  Jeg har utrolig lyst til å ta med venninnen min Ida. Hun står på, er alltid der for meg – både i gode og dårlige perioder, og hun gir meg veldig mye glede i livet. Hun er en musikkelsker og en av artistene hun virkelig liker er Ellie Goulding. Hadde satt pris på å kunne gi noe tilbake til henne, som en takk for at hun alltid er der for meg – så krysser fingrene og håper på litt vinnerlykke!

 36. Jeg vil gjerne ta med meg min venninne, for jeg syns hun fortjener og oppleve noe så kjekt som en konsert, etter så mye som hun står på med skole og jobb og nesten aldri får blitt me på noe så gøy..Vi digger begge musikken hennes og hadde syns det hadde vært veldig kjekt og bli me på akuratt denne konserten 🙂
  Hun fortjener det beste <3

 37. Jeg ville tatt med min beste venn Michellé, ho er her alltid for meg når jeg trenger deg og hun har gjort så mye for meg så vil veldig gjerne gi henne noe tilbake, hennes største idol er Ellie Goulding. Så å fått sjansen til å tatt henne med på dette hadde vært fantastisk..

  [email protected]

 38. Ønsker disse billetter til min lillesøster som har bursdag i mars. Jeg er hjemme på perm i den perioden og kan gå med henne. 😍😍 perfekte gave til en stor fan

 39. Jeg vil gjerne ta med min beste venninne Marie. Jeg ønsker å dele en slik opplevelse med henne fordi hun de siste to årene har tålt meg på mitt verste. Hun har ledd med meg, grått med meg og ikke minst holdt meg på bena . Vi har kjent hverandre siden vi var 5 år gamle, noe som nå er 13 år siden. Vi er helt forskjellige men til tross for det vet jeg at vi vil være hverandres favorittpersoner frem til den dagen vi er for gamle til å huske hverandre. Jeg ønsker å oppleve masse gøy sammen med henne, og dette hadde vært en utrolig kul opplevelse å dele med henne! Vi er som sagt som natt og dag, men vi digger Ellie Goulding begge to!

 40. Mailen min er: [email protected]

  Jeg vil ha med min venninne, Jannicke. Fordi hun har vært inn og ut av sykehus siden 2. juledag, og ikke kunne ha opplevd noe særlig siden den dagen. Hun har også vært der for meg hele veien, til tross for sine egne utfordringer. Så jeg mener hun fortjener at jeg kan gi noe tilbake til henne 🙂 Pluss at vi begge digger Ellie Goulding!

 41. Vet du, jeg har ikke Facebook, så liken til innlegget står det dårlig til med! Men jeg prøver meg likevel 🙂
  Jeg skulle så gjerne tatt med min fineste, godeste venninne Amalie. Fordi hun er verdens fineste venninne å ha, og hun har vært gjennom så mye mer enn jenter på vår alder burde. Hun den typen venninne som er så sterk og god, at du nesten glemmer at hun selv har så mye å tenke på. Og nå er det VÅR, det er lys i tunnelen, hun fortjener det, rett og slett!

 42. Hei!
  Jeg har veldig lyst til å ta med min bestevenninne på konsert for å skape ett nytt minne sammen! Hun har bursdag 8. Mars og det hadde sikkert vært veldig koselig for henne og få en slik opplevelse i gave! Hun er alltid der for meg og støtter meg gjennom tykt og tynt – uansett hva! Jeg er veldig glad i henne og jeg har lyst til å ta med henne for å vise henne at jeg setter pris på henne 🙂 og hva er bedre enn to gode venninner som synger, danser og koser seg maxx på konsert sammen? 🙂 haha !
  [email protected]

 43. Jeg vil gjerne ta med min aller beste venninne på konsert, fordi ingen av oss har vært på konsert før, og vil gjerne oppleve Ellie Goulding!! Det hadde vært helt amazing 😀 Vi begge 2 har vært igjennom en tøff tid nå, og tror virkelig dette vil hjelpe!!

 44. [email protected]

  Jeg håper å ta med min venninne på denne konserten, fordi hun er en spesiell person, som fortjener en slik dag. Hun har mange rundt seg som krever mye av henne, og derfor vil jeg at hun skal få en dag med mye morro.

 45. Jeg har lyst til å ha med venninnen min Laura fordi vi nettopp har byttet skoler og går på to helt forskjellige skoler nå. Det å gå fra å se hverandre hver eneste dag i 10 år til å se hverandre en gang i måneden er veldig rart, og jeg tror det hadde vært veldig koselig å dra på konsert med henne! Laura har også vært stor fan av Ellie Goulding lenge, så det hadde vært super gøy å få se Ellie live!!

  [email protected]

 46. Det hadde vært såå gøy å vunnet billetter til Ellie Goulding da ville jeg tatt med meg venninna mi Maria fordi vi begge ELSKER musikken hennes!!

 47. [email protected] jeg har veldig lyst til å ta med meg pappan min, han betyr så mye for meg å fortjener bare det beste! Har så lyst til å oppleve noe slikt med han, han var 50 når jeg kom til verden og strever den dag i dag som 70 åring og jobber og står på slik at jeg og min bror skal ha det beste han kan gi oss! Jeg vet innerst inne at han har det vondt, men viser det aldri til oss, bare det flotte, brede smilet. Jeg har så lyst til å gi han noe tilbake! Og Ellie Goulding er favoritten for sjela mi, kunne ha hørt på albumet på repeat 24/7.

 48. [email protected]

  jeg vil ha med meg Evelyn, aka min bestevenninne. digger Ellie Goulding, og det ville vært en fantastisk takk til Evelyn som er min bestevenninne gjennom tykt og tynt. et mer fantastisk menneske en hun som bryr seg om alt og alle, skal man lete langt og lenge etter. dette er noe hun fortjener alt for mye. Alt hun har gjort for meg? for alle rundt seg? wow, det fortjener mer enn en applaus.

 49. Jeg MÅ ha med kjæresten min på denne konserten siden sangen «how long will i love you» er vår sang <3 Da jeg skulle reise til Australia i et år var det denne sangen vi lå og gråt til sammen og etter jeg kom hjem hører vi fortsatt på denne og minnes hvor sterkt forhold vi har <3 Det er sikkert at den blir spilt i bryllupet vårt en vakker dag!

 50. [email protected]

  Jeg vil veldig gjerne ta med min venninne Synne Berthelsen på konsert med Ellie Goulding! Helt siden vi så henne på Slottsfjell forrige sommer, har vi hatt lyst til å dra på konsert med henne igjen. Det var rett og slett en magisk stemning som jeg har veldig lyst til å gjenoppleve.

 51. Jeg kunne veldig gjerne tenkt meg på konsert med Ellie Goulding sammen med bestevenninna mi <3 jeg digger musikken hennes. Utenom det er begge i studenttilværelsen og bor litt for spredt nå, så vi ser hverandre sjeldent. Derfor syns jeg det hadde vært midt i blinken å vinne!! 🙂

 52. Hei kjære Anniken! En god venninne av meg sliter til dags dato med en far som er alkoholiker som har gjort de ekleste og værst ting tenkelig mot familien sin og seg selb, dette fikk jeg først vite for ca. 2 år siden. Hun trives ikke hjemme og jeg kan tydelig se på henne at hun ikke har det bra. Jeg ønsker virkelig det beste for henne, det fortjener hun etter alle år hvor hun har kjempet som en gal. Hun er den sterkeste jeg vet om. Å vunnet billetter til Ellie hadde vært bare supert, som kan være et bevis på at jeg alltid kommer til å være der for henne og støtte henne. I tillegg kan også dette sees på som en ny start med blanke ark, det fortjener hun over alt i verden.

 53. [email protected]
  Jeg har lyst til å ha med bestevenninna mi, Anniken Vagnildhaug. I april flytter hun til Australia, noe som gjør at det blir vanskelig å møtes like ofte som vi gjør nå. I sommer hadde vi også planer om å dra på festival sammen, så siden vi ikke får gjort det hadde en konsert med ellie goulding vært midt i blinken!

 54. Jeg vil gjerne ta med meg min venninne, Nicoline. Den jenta har støttet meg gjennom alt, og det hadde vært helt fantastisk å få opplevd noe virkelig bra sammen med henne, etter tøffe tider. Selvom jeg ikke er noe super stor fan av Ellie Goulding, syns jeg musikken hennes er rå, og jeg elsker også å gå på konserter!

 55. Heii,

  Jeg vil gjerne ta med min bestevenninne, Camilla, fordi vi rett og slett har vært for lite sammen i det siste.. Jeg har nylig fått meg kjæreste, og har kanskje blitt litt tøffel? Derfor har jeg prioritert bort å ha kvalitetstid med hun, noe som ikke er bra. Vi trenger en boost, og en konsert med Ellie Goulding er en god kilde for ny energi! Nå som våren blomstrer, og vi våkner fra vinterdvalen hadde dette vært fantastisk herlig. Tanken på å gi venninnen min en overraskelse gir meg sommerfugler i magen – hun har gitt meg x-antall gratisbilletter til festivaler og liknende, så jeg skylder hun en konsert, gratis eller ei.

  Klem

 56. [email protected] Jeg vil ha med bestevenninnen min fordi hun alltid er der for meg, hun dropper alt for å være der for vennene sine. Hun har ikke hatt det så lett i det siste, så hadde vært gøy å overraske henne med det her, vet at hun er veldig glad i Ellie 🙂 Også er jo konserter litt greia vår, så hadde vært koselig å ha enda en i minneboka.

 57. Jeg har utrolig lyst til å ta med vennina mi på konsert, jeg synets dette hadde vært en utrolig gøy opplevelse og jeg synets vennina mi virkelig fortjener det. Jeg synets dette hadde vært en fantastisk opplevelse, og ville gjerne fått muligheten til å ta med min vennine.

 58. [email protected]

  Jeg ønsker å ta med meg venninna mi på konsert, fordi vi har kommet så utrolig nær hverandre nå i studietiden, og hun virkelig fortjener det. Hun har vært gjennom mye, både på godt og på vondt og har taklet det som en helt. Jeg tror at en konsert ville vært en flott opplevelse for henne, da hun aldri har vært på konsert før, dessuten er hun kjempe flott og positiv, og det ville bidratt masse til godt humør på konserten. Hun fortjener det virkleig, og jeg ønsker å dra med henne for å gi henne en kul opplevelse.

 59. [email protected]

  Jeg er ikke selv så super fan av Ellie, annnet enn som deg som liker musikken hun lager, MEN min bestevenninne er MEGA fan av Ellie! Siden i høst har vi begynt på forskjellig skoler, så vi ser ikke hverandre så ofte som vi kanskje vil. Derfor hadde det hadde vært så sykt gøy å kunne overraske henne med konsert til akkurat Ellie Golding! <3

 60. [email protected]

  Jeg vil så veldig gjerne ta med meg lillesøsteren min, Helene, som også er min bestevenninne! Vi har begge vært fan av Ellie lenge, men aldri hatt muligheten til å dra sammen, både fordi det er litt aldersforskjell mellom oss, så hun nettopp fylte 18, og fordi jeg aldri har fått tak i billetter.. Hun betyr alt for meg, og det hadde betydd så utrolig mye for meg å kunne ta henne med på en så fantastisk opplevelse!

 61. Jeg vil gjerne ta med min beste venninne som virkelig fortjener en opptur! vi er begge slitne av tredje året på VGs og hadde satt veldig pris på å ha det skikkelig gøy på konsert<3

 62. [email protected]

  Jeg ønsker nok ikke disse billettene mer enn andre^ Generelt å dra på konsert er noe jeg ikke gjør ofte, så hyggelig hadde det vært å fått med seg Goulding når hun er i Norge:-) Dessuten elsker jeg å overraske personer som står meg nær, og en konsertbillett er en rimelig god overraskelse synes jeg!

 63. [email protected]

  Jeg vil ta med min aller beste venninne siden det er lenge siden vi har hatt tid til å gjøre noe gøy sammen. Vi savner hverandre veldig mye og vi har lenge elsket Ellie Goulding så det å dra på denne konserten sammen hadde hvert helt fantastisk. Hun har heller aldri hvert på en konsert før så det hadde hvert helt utrolig hvis vi hadde gjort dette sammen. Hvis hun og jeg drar på en av våres favoritt artisters konsert sammen så hadde det blitt et av de beste minnene noensinne!

 64. [email protected]

  For vi begge trenger et lite avbrekk fra både skole og jobb, og det er lenge siden vi har hatt kvalitetstid med hverandre i og med at vi ikke bor i samme by lengre. Så dette hadde hvert en perfekt gave til begge. Begge er stor fan ev Ellie, og sist vi så henne var på Hovefestivalen 2014. Det var ikke nok hahah

 65. Jeg har lyst å ta med en veldig god venn av meg, som jeg ble kjent med i august. Siden den gang har vi bare blitt mer og mer glad i hverandre. Det har ikke gått én dag uten at vi har snakket sammen. Jeg håper vi kan benytte oss av denne sjansen å gå på vår første konsert sammen.

 66. Jeg vil gjerne ta med venninnen min på konsert, fordi vi fortjener det! Jeg har ingen bedre grunn enn som så, og ønsker nok disse billettene like mye som mange andre. Men jeg har et håp om at jeg vinner dette, som en hverdagslykke i ellers travle og grå dager

 67. Jeg har kjempe lyst til å ta med meg en av mine aller beste og nærmeste venninner. Som for tiden jobber og sliter rompa av seg, hun har hatt en tøff periode, og fortjener virkelig en gøy opplevelse som dette som et avbrekk i en hektisk og slitsom hverdag 🙂 Hadde blitt så glad om jeg kunne fått lov til å ta med henne på konsert med en av mine favoritt artister!

 68. Likt innlegget….jeg har lyst til å dra på denne konserten med ei venninne fordi det er år og dag siden vi har hatt en venninnekveld så det ville vært superkoselig å kunne tatt henne med på en skikkelig jentekveld der vi er venninner, ikke mammaer 😉
  mailen min er [email protected]

 69. Åh, ønsker meg virkelig disse bilettene! Vil gjerne dra med Aurora, en supersøt jente jeg ble kjent med nå før jul! Vi har bursdag begge veldig nærme 4.mars, så hadde vært såå gøy å «feire» sammen på konsert!! 😀

  Min mail er [email protected]

 70. Jeg vil ha med min veninne fordi vi har veldig lyst til å dra på konsert sammen, og aldri har fått muligheten! Vi gjør aldri noe gøy sammen fordi penger alltid kommer i veien og hun er kjempe fan av Ellie, så hadde vært utrolig gøy å overraske hun med billetter!

 71. Jeg er en stor fan av Ellie Goulding, og det hadde vært utrolig gøy å dratt dit sammen med bestevenninnen min! Hun har aldri vært på konsert før, og jeg tror Ellie Goulding hadde vært perfekt for oss to!

  [email protected]

 72. Hei Anniken!
  Takk for muligheten til å vinne! Jeg hadde blitt utrolig glad og veldig takknemlig hvis jeg kunne ta med min bestevenn. Opplevelser er alltid hyggeligere å dele enn å gi materielle ting 🙂

 73. Jeg vil ha med min venninne, fordi hun er super og en av de beste!! Konsert med Ellie Goulding og hun, hadde vært en perfekt start på våren! Vi har gjort så mye gøy sammen, og dermed passer Ellie Goudling konsert godt med på listen over alt vi har opplevd sammen <3 <3

 74. Hei!

  Jeg ønsker å ha med min bestevennine som jeg skal besøke i Oslo nå til helgen. Hun er helt fantastisk og hjertegod fra topp til tå! Denne opplevelsen samme med henne ville blitt kjempe hyggelig og et minne for livet. Å dele dette med henne som en takk for at jeg får komme på besøk hadde toppet hele Oslo turen!

  Hilsen Mathilde!

  [email protected]

 75. Jeg vil gjerne ha med meg bestevenninna mi fordi vi aldri har vært på konsert sammen før!!
  Jeg elsker følelsen av å være på konserter og det hadde vært så gøy å få dratt med henne!!
  Hu betyr så mye for meg, og jeg flytter snart til USA, så det hadde vært drit bra å oppleve før jeg drar!

 76. [email protected]

  Ville faktisk tatt med kjæresten min på konsert, egentlig bare for å kunne. gjøre noe annerledes sammen noe annet enn bare kino og middag ute. Når Ellie Goulding skal ha konserten kan det jo ikke bli noe annet enn morro 🙂

 77. Hei, jeg har utrolig lyst til å vinne to biletter til konsert med Ellie Goulding !! Dette er fordi min venn elsker henne og hun fortjener en tur på konsert. Vi har snakket lenge om å bestille billetter, men har aldri fått tid. Hun har utrolig mye å gjøre på skolen og fritiden. Min venn Kaja er den som fortjener det mest av alle, og jeg vil gjerne overraske henne.

 78. Jeg vil gjerne ta med meg veninnen min. Ikke nok med at hun er venninnen min så er hun rett og slett min andre halvdel. Prøver å gjøre det minst klisje som det går ann, men denne jenta er virkelig en fantastisk! Hun er god tvers gjennom, mot meg og alle rundt seg. Jeg føler at dette hadde vært en perfekt mulighet til å gjøre noe koselig sammen, og ikke minst oppleve selveste Ellie(!!!) Vi digger Ellie begge to, og vi begge hadde vært så utrolig takknemlige for å oppleve dette!

 79. Jeg vil ta med meg Pernille Gagnås. Vil virkelig vinne disse billettene fordi 4. mars er dagen jeg fyller 18 år. Hvor fantiastisk morsom t ville det ikke vært å feiret 18 årsdagen med sine bestevenninne på en konsert med Ellie Goulding <33

 80. Jeg vil ta med meg min bestevenninne fordi hun er bare verdens beste, og Ellie Goulding har vært en favoritt blant oss begge lenge! Vi har opplevd utrolig mye sammen, og hun har alltid vært ved min side. Trøstet meg når tider var tøffe, men også ledd og tulla sammen! Hun fortjener det rett og slett bare fordi hun er så god! Ingen andre jeg digger like mye som hun (mulig litt Ellie da).

 81. Venninnen som jeg ville tatt med fordi hun er ei veldig bra dama, som støtter både meg og alle rundt henne til vær og en tid! Hun er baare tvers igjennom god og snill, og fortjener virkelig å få noe tilbake! Ellie Goulding konsert sammen hadde vi elsket begge to!

 82. Vil ta med venninnen min på konsert fordi vi aldri har vært på en stor konsert sammen før. Vi begge liker henne veldig godt å har veldig lyst til å dra på konserten, men for venninnen min som bor i Trondheim blir det litt dyrt med både reise og konsertbilletter. Om hun bare hadde måttet betalt for flybillettene hadde vi blitt superglade! Hun har heller enda ikke vært på besøk til meg etter jeg flyttet til Østlandet, så det gir henne en større grunn til å ta seg tid til å reise ned hit!

 83. Jeg ønsker så inderlig å vinne dette til bestevenninnen min Kjærsti Lien. Hun trenger en positiv opptur og litt ekstra glede etter en tøff og tung start på året. I korte trekk har foreldrene vært dårlige(både fysisk og mentalt), bestefaren pleietrengende og ligger nå på dødsleiet og hun selv sliter med en ekstrem hodepine. Vi er begge studenter og jeg har ikke allverdens til å bruke på noe annet enn mat og leie. Dette hadde vært en super gave til henne!
  ❤️

 84. Jeg og min bestevenn Daniel, har så inderlig lyst til å dra på konserten til Ellie Goulding. Vi har ikke billetter, men har så lyst til å dra. Vi er blodfans, og vi ber på våre knær at vi får billettene. Vi synger dagen lang, og elsker alle sangene hennes. Vi synger så vi får vondt i halsen, og vi elsker henne bare så inderlig mye. Vær så snill å velg meg og min bestevenn Daniel, så lover vi deg at vi lager liv og skal synge så det holder

 85. Hei Anniken!

  Jeg kunne veldig gjerne ønske meg å vinne billettene. Jeg om min beste venninne, Ingrid, elsker Ellie Goulding og har veldig lyst til å dra på konsert med henne. Vi har opplevd mye, mye arbeid med skolen og det hadde vært godt med ett lite avbrekk fra alt her hjemme. Så håper det blir oss 🙂

  P.S. jeg elsker bloggen din og digger virkelig personligheten din og måten du skriver på. Jeg blir alltid like inspirert hver gang jeg er inne på bloggen din!

Leave a reply