I samarbeid med Glitter

PicMonkey Image

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER

PicMonkey Image

7. HER / 8. HER / 9. HER / 10. HER

.  .  .

HVOR MANGE BLOGGERE FRONTER GLITTER SIN KAMPANJE?

I dag tenkte jeg å dele ut mine absolutte favoritter fra Glitter shooten, og du kan vinne de! Det blir hele 5 vinnere, så sjansen er også stor. Super lenge siden jeg har hatt en konkurranse for dere, så jeg føler det var på tide. Glitter har så sinnsykt mye fint i butikkene sine om dagen at jeg går helt bananas. Jeg har plukket meg ut kjempe mye og har begynt å bruke smykker hver eneste dag. Noe jeg ikke trodde jeg kom til å gjøre på mange år. Øredobber f.eks? Før Glitter brukte jeg sjeldent øredobber, jeg aner ikke helt hvorfor, men det har gått litt i perioder tror jeg. Nå elsker jeg det! More more more! Altså, lag på lag. Dødskult. Smykker gjør så innmari mye mer enn man tror og jeg har blitt helt hekta. Så! Alt dere trenger å gjøre er å finne svaret på spørsmålet over: Hvor mange bloggere fronter Glitter sin kampanje? Vel, du finner svaret HER, om du ikke allerede vet det. Husk å legge igjen svar + mail i kommentarfeltet! 

Lykke til!

448 Responses to VINN MINE FAVS FRA GLITTER!

  1. Det er 3 bloggere som fronter Glitter!
    Så utrolig kult at du er med å fronter Glitter, første gang jeg har sett meg sikkelig inn i hva glitter virkelig har å by på!

  2. 3 stykker 🙂
    Kjenner en svenske som jobber på glitter sverige som av og til sender meg snap når din del av «reklame sangen» (?) er høyt på i butikken haha, den delen med «lykkerus»! god stemning 😀

  3. 3 bloggere – Anniken, Elsa og Awa<3

    Btw elsker videoen dere har laget sammen, har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har sett den!

Leave a reply