Annonse

C H A N E L ♡ S N E A K E R S

Okey, giiirls! It is a new vintage store in town! La oss starte med at jeg alltid har syntes det har vært vanskelig å shoppe high end vintage på nett. Det er som regel blandet sammen på finn.no, eller alle andre brukt apper. Vil du finne spesifikke merker må man søke, men hva med alle nettsidene i utlandet som har dette på et og samme sted? Jeg vet ikke om noen i Norge, så correct me if i´m wrong! For finner man en i utlandet blir shipping og toll omtrent like dyrt som om du skulle handlet det i butikk! Vel, THE 2nd EDIT er en dansk nettside som nå blir lansert i Norge! Det står i danske kroner, men her kan du også klikke det rett hjem til Norge! Ahh, dette har jeg savnet så sårt! Jeg er også så heldig at jeg skal få lov å samarbeide litt med disse fremover, så dere kommer til å få se mange goodies! Det er viktig å bruke brukt, og de som synes det er ekkelt med brukte sko eller vesker? Shame on you, er det ikke slik at vesker bare blir finere med årene? Og kjøper jeg meg et par sko i skinn skulle jeg ønske noen hadde gått de inn før meg, for å seia det slik! Herregud, det er ikke annet enn vondt. Kanskje verdens beste sko etter en stund, men det er en skikkelig runde meg både ullsokker og sokker før man kan gå uten noe som helst i skoene sine. Gnagsår blir en ny dimensjon med nye skinnsko.

The 2nd EDIT finner dere: HER

8 Responses to VINTAGE CHANEL SNEAKERS

 1. Så deg akkurat på vgtv. Hurra for deg, Anniken! Jeg er noen år eldre enn deg og har heldigvis vært skånet for dette presset som dagens ungdom må kjenne på. Men jeg jobber med ungdom og har selv en liten datter, så blir så utrolig glad for at det finnes sånne gode forbilder som deg. Må flere bli bevisst ansvaret sitt, så kanskje tidene forandrer seg, og min datter og andre små jenter kan slippe dette forventningspresset når de blir tenåringer. Takk for at du er du ❤️

 2. Hei! Mulig det er en eldre post, men så videoen hvor du fronter å være naturlig! Veldig bra! Skulle ønske andre bloggere kunne gjøre det samme, at det ble trenden! Skulle ønske du kunne utfordre Caroline Eriksen og Lene Orvik. Disse to er i så måte ikke så godt forbilde da de er fulle av vipper, hår og Restylane dessverre. Du er HELT nydelig!!

 3. Hei Anniken!
  Må si at bloggen din inspirerer meg helt sjukt, og det har virkelig gått opp for meg at jeg må bli flinkere til å være med bevist med hva jeg påfører kroppen min. Har sittet i hele dag og søk opp alt av ingredienser i shampoflasken, balsam, deo osv. Finner jo da ut at jeg rett og slett påfører kroppen gift noe jeg synes er helt latterlig. Ble litt slått ut av tanken på hvorfor man skal vaksinere seg mot alt mulig rart, og likevel påføre kroppen dritt og møkk… Har egentlig aldri tenkt noe over dette, før jeg så videobloggen din om dine organic fav. Etter at du nevner at du går på temperaturmåling framfor p-piller åpnet du et helt nytt spekter for meg. Prøver å sette meg litt inn i hvordan dette fungerer og hvilke målingsinstrumenter man burde kjøpe, og derfor lurer jeg på om du kunne lage en videoblogg der du forteller om temperaturmålingsintrumente, hvordan det fungerer og hvilket produkt du bruker. Tror nok det er flere enn bare meg som da revurderer bruken av hormonelle piller. Tror nok mange der ute er uviten ang dette noe som er jækla synd…
  Tusen takk på forhånd! Håper du har en fin dag.

 4. Tenkte på deg når jeg skrev dette.. (btw elsker bloggen din)

  I den stille sonen.
  I den stille sonen sitter vi alle av og til. En sone hvor vi lar våre tanker og følelser gå befriende, hver sin vei. En sone hvor hjertet lar seg selv bestemme sin egen rytme. En sone der våre mest utslitte muskler går i et med havets bølgelengder.

  Stillesonen er det øyeblikket vi er på vårt mest menneskelige kjennskap. Det er i denne stille sonen vi hører vår egen pust. Der vi hører våre egne sårbare og ærlige tanker, som flyr fritt rundt sonen vi sitter i.
  Det er i det øyeblikket vi legger merke til våre viljer, våre ekte smerter, våre utmattede tårer og redsler, våre lykkelige glansbilder og våre øyenfallende minner.

  Men denne stillesonen, er stille.
  Så stille at våre hjerter heller hører blodets gang, enn drømmene vi vil oppnå.
  Så stille at tårene som starter å renne i bevissthet, tørker i enden av haken av ubevissthet.
  Så stille at når vi står opp dagen etter, har vi glemt hva stille sonen i det hele tatt var.
  Så stille at stille sonen blir en fremmed for veldig mange.

 5. Hvor lang tid tok det fra du bestilte til du mottok skoene? bestilte noe fra der for en uke siden, men har ikke fått du beskjed om at det har blitt sendt.. syntes det tar lang tid:/

Leave a reply