PB240020

Åh, dette har jeg gledet meg til så lenge! Jeg har prøvd å få vippene mine til å vokse med Iglow av en grunn. Vippeløft! En fantastisk liten behandling der du permanent bøyer vippene dine, sammen med litt farge. Resultatet er helt amazing, og jeg kan ikke vente med å gjøre dette året rundt. Hva med sommeren? Perfekt. Behandlingen gjorde jeg hos Beauty London der jeg tidligere også fikset vippene mine når jeg brukte extensions. Superfornøyd. Altså lille meg prøver jo å bli så naturlig som jeg kan klare å bli om dagen, så denne lille greia føler jeg at jeg kan unne meg. Man får også med seg et lite serum du kan bruke morgen og kveld som styrker vippene etter en slik behandling, så nei. Du blir ikke vippeløs over natten!
Dette varer også fra 6-8 uker, depends hvor flink du er til å ta vare på de. Så det varer en god stund også! 

Beauty London lvl vippeløft - HERPicMonkey Collage

Et nytt objektiv i samlingen!

På disse bildene har jeg brukt en ny macro linse fra Olympus som er helt utrolig lyssterkt og detaljert. Jeg tror aldri jeg har vært borti noe så skarpt og særegent som dette objektivet, virkelig WOW! Du kan gå så nærme du bare vil uten at objektivet begynner å «surre». Du kan også fokusere på akkurat det du vil og få en fin bokeh i bakgrunnen (blurry). Veldig mange av dere som fortsatt spør hva jeg synes om Olympus kameraet mitt og om jeg bruker det ofte.. Så JA og JA! Jeg er superfornøyd. Det er et godt kamera og ta med seg overalt, og tør man leke litt med objektiver er det en ganske stor verden å utforske! For dere som vil sjekke ut det nye objektivet finner dere det HER!

Olympus - 60mm 1:2.8 MACRO

One Response to VIPPEFIN UTEN EXTENSIONS!

Leave a reply