RECIPE:

3 stk egg / 3 eggs
220g rørsukker / 220g sugar
3 stk bananer / 3 bananas
En kladd smør / butter
2dl mandelmelk / 2dl almond milk
2,5dl hvetemel / 2,5dl flour
1ts natron / 1teaspoon baking soda
1ts bakepulver / 1 teaspoon baking soda
1 hel vaniljestang / 1 teaspoon vanilla bean paste
1 spiseskje kanel / 1 tablespoon cinnamon
1 spiseskje kardemomme / 1 tablespoon cardamom

Mos bananene og bland alle ingrediensene sammen! Husk å smelte smøret! Tilsett valnøtter om du har det (jeg pleier det, men er ikke nødvendig). Sett ovnen på 180 grader og stek i ca 30-40 minutter. Brødet skal være fuktig og mykt inni, men ikke rennende! Bon appetit!

// Mash the bananas and mix all the ingredients together! Remember to melt the butter! Add walnuts if you have it (I usually do, but it is not necessary). Set oven to 180 degrees and cook for about 30-40 minutes. The bread should be moist and soft inside! Bon Appetit!

One Response to BANANA BREAD RECIPE

Leave a Reply to Silje Alice Cancel reply