Oppskriften er fra matprat, hvor jeg henger hele tiden forsåvidt hehe. Dette brødet var jeg egentlig ganske skeptisk til i og med at det er så innmari mye nøtter. Jeg er ikke glad i knekkebrød og har en forskjærlighet for skikkelig brød med skorpe, men dette er faktisk overraskende greit! Tror heller tingen her er å kjære de i tynne nok skiver! Super enkelt og lage – samt du trenger ikke kutte nøttene på forhånd!

// This bread I was actually quite skeptical of because there is so much different nuts in it. I do not like crispbread and have a big love for proper bread with crust, but this is actually surprisingly good! I rather think the thing here is thin slices! Super easy to make – and you do not have to cut the nuts in advance!

RECIPE:

100g hasselnøtter / hazelnuts
100g valnøttkjerner / walnuts
100g mandler / almonds
100g pistasjnøtter / pistachios
100g solsikkekjerner / sunflower seeds
100g gresskarkjerner / pumpkin seeds
100g linfrø / linseeds
100g sesamfrø / sesame seeds 
100g havregryn / oatmeal
7 stk egg / 7 eggs
1dl olivenolje / 1dl olive oil
2 ts salt / 2 teaspoons with salt

Bland alle nøttene sammen i en bolle, mens du pisker egg, olje og salt i en annen! Hell blandingen over nøttene, rør godt og legg det i en brødform (med bakepapir i bånd). Sett brødet i for varmet ovn på 175 grader i ca 50 min! La det avkjøle helt før du skjærer! Jeg fryste alle skivene med engang og de tiner superfort på morningen!

// Mix all the nuts together in a bowl, while you take eggs, oil and salt in another bowl! Pour the mixture over the nuts, stir well and place in a loaf pan (with baking paper). Put the bread in a preheated oven at 175 celsius degrees for about 50 minutes! Let it cool completely before cutting! I froze all the slices at once! 

One Response to BREAD WITHOUT FLOUR

Leave a Reply to Marie Cancel reply