RECIPE:

Pasta, velg selv - Pasta of your choice
3 hvitløksfedd - 3 garlic cloves
Scampi, så mange du ønsker - Scampi of your choice
Chili olje for marinering - Chili oil as a marinade
En bunt med persille - Parsley
Parmesan - parmesan

Legg scampi i marinaden, jeg bruker Mexican style oil, denne får du kun på meny! Jeg bruker også fryste scampi da disse er super juicy! (blå pose på meny) tin dem og legg de i marinaden. Kok opp pasta, og start med å steke hakket hvitløk i samme olje. Brun scampi i en panne, og tilsett pastaen sammen med persille! Bland inn litt revet parmesan, salt og pepper and voila!! Denne er så god at det er helt latterlig, og så enkelt!! Doble oppskriften om dere er to personer!

// Add scampi to the marinade, I use Mexican style oil. I also use frozen scampi as these are super juicy! Put them in the marinade. Boil pasta, and start by frying chopped garlic in the same oil. Brown scampi in a pan, and add the pasta together with the parsley! Mix in some grated parmesan, salt and pepper and voila !! This one is so good that it is absolutely ridiculous, and so simple !! Double the recipe if you are two people!

3 Responses to CHILI SHRIMP PASTA

  1. Hei Anniken ❤️
    Jeg lager en pasta som er ganske lik!
    Prøv å ha reven sitronskall + sitronsaft i neste gang. Looover du blir ikke å angre😻😻

Leave a Reply to Anniken Jørgensen Cancel reply