Reklame – inneholder reklame for egen bok

EN FIN GAVE TIL NOEN DU ER GLAD I

Etter mange fler forespørsler om signeringer rundt om i landet har jeg og forlaget bestemt oss for å gjøre en liten ting for dere nå før jul! Jeg har ikke mer kapasitet igjen, verken energi eller tid til å få til noe mer før jul. Såå, vi tenkte at dere skulle få lov til å bestille ferdig signert bok hjem til deg eller noen du er glad i MED PERSONLIG HILSEN!! Yeyy, haha. Det kan maks være 15 ord – så jeg ikke skriver meg ihjel. Men det er en fin ting å gjøre for noen du er glad i, noen som har kjærlighetssorg, noen som har hatt lyst til å lese boken.. Noen som er syke eller noen du mener den passer ekstra godt til. Uansett hva du vil si, så skal jeg skrive det for deg, sammen med underskriften min! Hvis du skal rekke å få den/de før jul må du bestille i løpet av denne uken! Etter det kan jeg ikke love at den når frem

<3

SLIK GJØR DU:

1. Bruk VIPPS. Trykk BETAL eller KJØP OG BETAL (IKKE send til, eller vipps en venn!).
Betal til Panta forlag, nummer 509397.

2. En bok koster 349kr, to bøker koster 698kr og tre bøker 1047kr.

3. I meldingsboksen på VIPPS skriver du ADRESSEN din og den personlige hilsenen du vil jeg skal skrive, maks 15 ord.

14 Responses to FÅ SIGNERT BOK MED HILSEN!

    • Hei, så hyggelig! takk <3 Det betyr at den kommer på lager 12 des, og blir sendt ut fortløpende etter det! <3

  1. Jeg bestilte en bok til søsteren min, og jeg fikk også bare plass til adressen! Jeg sendte deg DM på Instagram. Hadde betydd så mye hvis du kunne skrevet en hilsen til henne!

  2. Hei,
    Perfekt julegave med signert bok. Jeg vippset til nummer du har oppgitt, men jeg har ikke fått noe ordrebekreftelse. Ønsker å ha gaven under juletreet så det hadde vært fint med en ordrebekreftelse og status for når den kan leveres.

  3. Hei! Jeg har samme problem som Kari. Jeg kjøpte en bok i går, men det var ikke nok plass til å skrive adresse og hilsen så jeg tenkte at man kunne gjøre det etter at man har kjøpt som melding. Det gikk ikke, så betalte først 349kr uten å få skrevet noen ting, bare sendt penger, så da fikk jeg litt panikk også sendte 1kr til samme sted med adresse, i håp om at dere forstå at den skal dit siden det er samme bruker..?

  4. Hei! jeg er dessverre litt seint ute med boken, men den skal jeg begynne å lese nå fremover. Kan godt si at det var en av julegavene jeg ble mest glad for, så gleder meg til å lese boken din <3
    Ha en strålende dag videre.

Leave a reply