– HÔTEL TRINITÉ HAUSSMANN –

Siden vi var et lite team på hele 5 stykker turte jeg ikke revne min egen lommebok i Paris. Jeg prøvde å finne noe sentralt, men likevel fint slik at alle kunne bli fornøyde. Det som er med Paris er at man fort kan få sjokk hvis man tror på bildene til forskjellige hoteller der ute, det har vel skjedd så og si alle gangene jeg har vært i Paris.. Men, det var akkurat slik jeg så på bookingen, og hotellet var helt nydelig. Lite, sentralt i det kule nye hippe nabolaget Pigalle, og clean. Marmor bad, store senger, vinduer og god plass. Vi prøvde ikke frokosten da jeg rett og slett aldri er så fornøyd med utvalget på franske hoteller,
men elsket alt annet og kommer definitivt tilbake.

// Porselen is a small team and when we went to Paris on my expence I had to find something ok. I tried to find something central, but still nice so that everyone could be satisfied. The thing about Paris is that you can quickly get a shock if you believe in the pictures of different hotels out there, it has probably happened almost all the times I have been in Paris .. But, this hotel was exactly the same as the booking, and the hotel was absolutely beautiful. Small, central to the cool new hip neighborhood Pigalle, and clean. Marble bathrooms, large beds, windows and plenty of space. We did not try the breakfast because I don´t like sweets for breakfast, but loved everything else and will definitely return.

– BUVETTE –

Dette var en liten frokost perle vi fant på farten. De har ikke engelsk meny, og det er hele sjarmen. Pigalle er ikke et typisk turiststed, og jeg tror det er derfor vi også fant så mange fine perler. Avocado toast, kaffe og nypresset juice. De har også forskjellige pannekaker, scones med syltetøy etc.
Lite koselig sted å starte dagen hvis du er i området!

//This was a little breakfast gem we found on the go. They do not have a English menu and that is the charm. Pigalle is not a typical tourist destination, and I think that’s why we also found so many fine gems. Avocado toast, coffee and freshly squeezed juice. They also have different pancakes, scones with jam etc. A little cozy place to start your day if you are in the area!

– POJO PIGALLE –

Herregud. Dette stedet skulle jeg gjerne tatt med meg i lommen og hele veien hjem til Norge. Truffle pasta, dagens suppe, risotto og oliven. Nydelig rødvin, god atmosfære, blandet musikk og åpent kjøkken. Her er det heller ikke engelsk meny og du må google eller spørre deg til det meste.
Virkelig en perle, og helt fantastisk mat.

// I would love to take this place with me in my pocket and all the way home to Norway. Truffle pasta, soup of the day, risotto and olives. Lovely red wine, great atmosphere, mixed music and open kitchen. There is also no English menu here and you have to google or ask most things. Truly a gem, and absolutely fantastic food.

– LOU LOU –

Dette er et mer kommersielt sted og ligger i hjertet av Paris. Lou Lou er et cafe/middags sted som serverer franske klassikere. Pasta bolognese uten kjøtt, eh ja takk. Akkurat denne var fantastisk, og vet ikke med resten. Noe stivt i pris, men helt nydelig utenfor og verdt et lite besøk om du vil ha noen fine bilder.
Også plass å sitte ute på sommeren, og det tror jeg definitivt er mye bedre.

// This is a more tourist place and located in the heart of Paris. Lou Lou is a cafe/dinner serving French classics. Pasta bolognese without meat, eh yes please. Just this one was amazing and don’t know with the rest. Something stiff in price, but absolutely beautiful outside and worth a little visit if you want some nice pictures. Also space to sit outside in the summer, which I think is definitely much better.

– MUSÉE RODIN –

Perle. Perle. Perle. What a time to be aliveeee dere! Dette MÅ oppleves. Alle skulpturene er laget av Rodin selv, og gudene vet hvordan han fikk tid i løpet av et liv å lage nok til å fylle et helt museeum. Men han har lagt igjen spor, og de sporene må dere bare se om dere skal til Paris.

// Pearl. Pearl. Pearl. What a time to be alive! MUST be experienced. All of the sculptures are made by Rodin himself, and the gods know how he was given the time during a lifetime to make enough to fill an entire museum. But he has left traces, and you need to see this if you are going to Paris.

– CAFE DE TROCADÉRO –

Dette er et turiststed, men en perle om man vil nyte koselig atmosfære med utsikt til Eiffel tårnet. Etter pastaen på Pojo var det vanskelig å få noe annet til å måle seg, så pastaen her var kanskje ikke noe å skryte av. De andre var også helt ok fornøyde, men et koselig sted å ta et glass vin på kvelden, og vel..
Stort pluss til veldig gode oliven!

// This is a tourist spot, but a gem if you want to enjoy the cozy atmosphere overlooking the Eiffel Tower. After the pasta at Pojo, it was hard to get anything else to measure, so the pasta here might not be something to brag about. The others were also satisfied but not impressed, but a cozy place to have a glass of wine in the evening, and well .. But they had very good olives!

– LULU WHITE –

Hehe, hvis du er glad i absint er dette stedet å være. Vi ble lokket med til Lulu white fordi det var i nabolaget Pigalle, og vi ville ha en drink før vi dro hjem. Konseptet var så kult, baren var nydelig og menneskene kule. Bartenderen sang, og det var nydelig stemning. Drinkene er beskrevet i detalj og fått hver sin beryktede person i Paris enten det var en morder eller dikter. Tingen var bare den at ingen av oss klarte å drikke drinkene.. De var rett og slett så sterke at jeg tror ingen av oss har noensinne smakt noe i nærheten. Ta det som en utfordring!

// Hehe, if you love absinthe this is the place to be. We were attracted to Lulu white because it was in the neighborhood of Pigalle and we wanted a drink before heading home. The concept was so cool, the bar was lovely and cool people. The bartender sang and it was lovely atmosphere. The drinks are described in detail and each received its notorious person in Paris whether it was a killer or a poet. The only thing was that none of us were able to drink the drinks .. They were simply so strong that I think none of us have ever tasted anything nearby. Take it as a challenge!

One Response to MY PARIS GUIDE

Leave a Reply to Silje Alice Cancel reply