RECIPE:

Valgfri pasta / pasta of your choice 
1/2 purre / 1/2 leek
2 hvitløks båter / 2 garlic cloves
1,5 dl oatly IMAT fløte / 1,5dl vegan cream
1 boks tunfisk i olje (jeg bruker en dyrere variant med chili) / 1 can of tuna in oil (I used one with chili)
1 skvis med sitron / a squeeze lemon juice
salt & pepper

Dette er kanskje ikke den vakreste retten, men den er veldig god! Jeg er ikke så veldig glad i noe annet enn rå tunfisk, men en pasta kan gå i ny og ne. Jeg starter med å kutte purre og hvitløk, og lar dette surre i pannen med litt smør eller olje. Tilsett tunfisk og matfløte, la det surre og skvis litt sitron oppi. Salt og pepper, og husk å koke pastaen mens alt ligger i pannen! Jeg liker å kjøpe tunfisk på litt mer lokale butikker da tunfisk på matbutikk kan bli noe tørt.. Ville kanskje styrt inn på noe på rema og en med chili er ekstra godt. Ps, ikke vær redd for pepper eller sitron!

// This may not be the most beautiful dish, but it is very good! I’m not very fond of anything other than raw tuna, but a pasta can go now and then. I start by cutting leeks and garlic, and let this simmer in the pan with a little butter or oil. Add tuna and cream, let it simmer and squeeze a little lemon on top. Salt and pepper, and remember to cook the pasta while everything is in the pan! I like to buy tuna at more local shops as tuna at the grocery store can be a bit dry .. one with chili is extra good. Ps, do not be afraid of pepper or lemon!

3 Responses to PASTA WITH TUNA

Leave a Reply to Anniken Jørgensen Cancel reply