LITT VONDT, MEN OGSÅ VELDIG GODT

Aff. Er det den tiden av året igjen? Gikk et år så fort? Det er lett å si det nå, men det har føltes ut som rundt 3 år. Jeg har egentlig ikke så mye ord igjen for å være helt ærlig. Jeg er sliten, men veldig rolig. Jeg er rolig fra tærne og opp. Jeg har det bra med meg selv innerst inne selvom kroppen nå sier litt stopp. Jeg har visjoner, drømmer og håp for 2019, og jeg gleder meg. Jeg gleder meg til å starte litt på nytt. Jeg så noen klipp fra Bloggerne i sted, og tydde så klart til tårer. Jeg klarte ikke holde tilbake, og ble overrasket hvor lenge siden det var siden jeg har grått.. Må ha vært pga av det samme. pga av boken. Det var så vondt å se at jeg var så glad. Det var det jeg gruet meg til. Å se hvor uvitende jeg var før det smalt. Hvordan jeg har jobbet intensivt med klærne, og for å ikke glemme at tante gikk bort i oslo fjord tunnelen i år. Det gjorde noe med hele familien. La oss bare si at jeg er glad 2018 snart er over, og for alt det har lært meg. Men jeg gleder meg også til at dere skal få se hele reisen. At dere skal få bli med meg til Portugal og på fabrikken, at dere skal få se skyggene av debatter, krangler og tårer. Jeg gleder meg til at dere skal få se hele denne høsten, på skjermen. Og kanskje det er derfor jeg er så glad i Bloggerne også. For at de er med meg på både godt og vondt. Herregud.. min 4 sesong? Eller er det 5? Begynner å bli en veteran.. Håper dere alle får en fin jul, og et godt nyttår.

Bloggerne er på skjermen 1. Januar!

Det har vært et veldig langt år, og jeg er glad. Det er kanskje det viktigste.
Vi ses snart 2019, og vi ses snart dere. Lover at 2019 skal bli året, for oss alle.

GOD JUL!

7 Responses to SÅ TAKKER JEG FOR MEG.

  1. Ønsker deg en riktig god jul og ett godt nytt år ???Håper du får en kjempefin julefeiring og får slappet mye av og hentet deg inn . ???Julehilsen fra ho på Sørlandet ?❤

  2. Hei! Jeg lurer på en ting ang boken din, først vil jeg bare si at du er utrolig flink å skrive! Jeg fikk boken din til jul og har allerede lest den ferdig. Jeg husker med en gang den kom ut at det ble mye styr rundt boken og at Simen Auke ønsket å gå i rettsak mot deg osv.. greit at du utleverer mye informasjon ang Mikkel, men leste ikke han boken og godkjente den før den kom ut? Jeg syntes vertfall ikke boken var noe ille, så lurer derfor på om de nye bøkene som er blitt trytk er endret på eller om alle bøkene er helt like? Jeg skjønner vertfall ikke hvorfor du har fått så mye hets. Du er superflink!

  3. Leste nettop boken din og jeg må bare si at jeg ikke kunne holde tilbake tårene.. den er så ekte og åpen, og alt jeg kunne tenke var at jeg skulle ønske dere var sammen i dag, så selv om du sikkert er lei dette spørsmålet lurer jeg på om det er en sjanse, til og med en bitteliten sjanse, at dere blir sammen igjen?

Leave a reply