Reklame – Betalt modell jobb for Nelly.com

<3

Æææ, haha jeg er i 100 etter denne dagen i Jamaica. Altså, LOOK AT THIS PLACE. Jeg klarer nesten ikke vente til å vise dere mer bilder. Jeg ser noen av dere vil ha litt mer makeup, klær osv på bloggen om dagen, men jeg er litt fed up med sminkeinnlegg.. Uansett kan jeg si at jeg driver å klipper sammen en sminkevideo til dere på en mer party look, så jobber med saken! Det er rart hvordan skrivingen min er som et eget humør, når jeg er som dette føler jeg at ordene må tvinges ut av meg. Men når jeg sitter hjemme i sofaen og er litt melankolsk flyter alt ut som en foss. Rart hvordan jeg skriver best når følelsene får lov til å være litt low. Haha, ANYWAY (bare må dra inn noe negativt ja), i dag startet dagen med sminke og ikke minst shoot på et lokalt marked! Jeg kan ikke beskrive med ord hvor varmt det er her, men jeg klager ikke. Jeg er kald helt inn til kjernen og står gjerne i solen mens de andre er i skyggen. Jentene som er med på denne shooten er Janni, Josefine, Matilda og Erika! Supersøt gjeng hvor jeg har møtt 50/50 før, haha. Matilda og jeg har chattet litt på Instagram før, så det var koselig å møte hun in real life. HAHA jeg føler meg så unødvendig snål når jeg skriver på denne måten, oppsummer dagen din Anniken… med MYE. Pleier som regel ikke være det. Det er ikke rart vi i Norge henger oss opp i den minste ting.. Vi har for mye tid til å klage og ikke minst tenke over alt. Her går dagene i ETT SETT, og du rekker nesten ikke gjøre nummer 2 på do før det er i gang igjen. Såå, det er noe å ta med seg der hjemme. Tenker du shit, eller irriterer deg over det meste. Vel, da må du rett og slett bare vende tiden og energien din et annet sted. Vær litt glad på andres vegne, det skader deg faktisk ikke.

// Today we started the day with makeup and not least a shoot on a local market! I can not describe how hot it is here, but I’m not complaining. I’m cold all the way to the core and feel happy in the sun while the others are in the shadow. The girls who participate in this shoot are Janni, Josefine, Matilda and Erika! Super cute girls where I have met 50/50 before, haha. Matilda and I have talked on Instagram before, so it was nice to meet her in real life. HAHA I feel so unnecessarily wierd when I write this way, sum your day up Anniken … with MUCH. It´s usually a bit quiet. It’s no wonder we in Norway has to complain about the smallest thing .. We have too much time and not least to think about everything. Here the days goes by so quickly,  and you almost can´t do number 2 on the go before it’s a shoot again. So, there is something to think about. Do you think shit, or annoy you most of the time. Well, then you just have to turn your time and energy somewhere else. Be a little happy on behalf of others, it does not really harm you //

 

Lover å legge ut alle outfits så fort de er inne på Nelly!
// Promise to share the outfits as soon it is live on Nelly //

6 Responses to DAG 1 – JAMAICA, BACKSTAGE PÅ SHOOT!

  1. Hvor høy er du?
    Likte veldig godt den svarte buksen med hvit stripe i siden, hadde gjerne bestilt den men er lang i beina selv så derfor spør jeg.
    Fine bilder av deg, kos deg masse. Unner alle som er gode mennesker å ha det godt! <3

Leave a reply