ANNONSE: I SAMARBEID MED DANIEL WELLINGTON

– Har dere sett Daniel Wellington´s helt nye gaveesker? En sort enkel eske med en liten rød sløyfe som gjør det hele mer eksklusivt –

JULEN HANDLER OM Å GI, GLEDE, GAVER & TID MED DINE NÆRMESTE

Det er ikke første gang jeg viser dere disse nydelige klokkene, men som et lite julegavetips tenkte jeg at det var på tide igjen. De fleste har nok også fått med seg deres nye modell og kompanjong Kendell Jenner. Jeg synes det er så utrolig kult at et lite merke fra Sverige kunne bli til noe så stort som det er i dag, og det har de fortjent! Det ligger ingen tvil i at disse klokkene har blitt litt ikoniske i seg selv. Se er simple og enkle, men det at man kan endre reim på de fleste klokkene er genialt! Du bestemmer helt selv hvilket utrykk du vil gå for, og kanskje til og med la humøret ditt styre valget. Så hva med å gi noe til en venninne, noen du er glad i eller et familiemedlem som har ALT fra før av, en nydelig klassisk klokke fra Daniel Wellington! Det er så fint å ha noe enkelt på armen til alle anledninger!

♥ ♥ ♥

Nå har også Daniel Wellington et tilbud før jul hvor dere da kjøpe to valgfrie produkter og får 10% rabatt! + Da får dere også den vakre gave innpakningen jeg har med i bildene mine! I tillegg til dette kan dere få 15% over det igjen med koden "ANNIJOR"!

37 Responses to DET LILLE EKSTRA

 1. Jeg forstår det du mener på snap og er helt enig, men ang DW, hva er poenget med å tildele en rabattkode på et produkt man må betale 500kr toll for uansett? De er jo super lett tilgjengelige i Norge. Jeg selv bruker mange av kodene dine og er utrolig takknemlig for det, men er selv klar over tollreglene etc. Men ikke alle vimsehoder og/eller yngre er det, så det hadde jo gått an å f eks skrive nederst obs toll tilkommer når man henter ut pakken. Er bare en enkel mening fra meg, jeg skal ikke sitte her å si hva som er rett og galt liksom haha. Alt i alt gjør bloggere en super jobb i mine øyne, var bare noe konstruktivt jeg hadde i hodet..

  • Det hadde ingenting med om noen fortalte om toll eller ikke, dette handler om ganske mye mer på en Instgram over tid. IKKE det siste bilde 🙂

 2. Angående snappen din dag: Jeg HYLLER deg, Anikken!!! Jeg digger at du tørr å snakke høyt om dette temaet. Det er som du sier: man oppsøker det man vil helt selv! Ingen som blir tvunget. Skjønner ikke hvorfor så mange hatere skal kommentere hver minste, lille ting som vedkommende legger ut på ulike kanaler. Slutt og følg med da!! En annen side av alt denne negativiteten bloggere må gjennom er dette med reklame – jeg skjønner ikke hvorfor forbrukerombudet roper så høyt om bloggere, mens magasiner/tv-programmer/andre firma på Facebook osv – begår brudd på markedsføringsloven HELE tiden – mens bloggerne er de som skal være i fokus og bli rettet pekefinger mot.
  Til slutt vil jeg bare si at for meg er du en stor inspirasjonskilde – pga deg er jeg faktisk mer bevist på mange etiske ting som miljø og klesproduksjon. Takk for meg.

 3. Er så glad for at du tar den kampen på snap, og bare sier meningen din! Det er så sant alt du sier, ingen er perfekte, og sånn er det bare! Du er flink, og jeg har ikke kjøpt meg klokke fordi jeg rett og slett ikke har lyst på, verre er det altså ikke? Og jeg setter stor pris på all inspirasjon og tips og triks du deler med oss?❤

 4. Det er forsåvidt sant det du sier på snapstory, men snillegucci må kunne legge ut et informativt innlegg (som forøvrig ikke nevnte noen person som helst) for å spare folk for penger uten at du skal klikke i vinkel og henge henne ut. Hun la ut innlegget fordi veldig mange reklamerer for dette Daniel Wellington-tilbudet hvor sluttprisen blir vesentlig dyrere enn i norske butikker, ikke for å angripe deg som enkeltperson. Hun ville informere, ikke henge ut – men if the shoe fits….?

  • Må nesten si meg enig med Tiril her! Jeg digger den Instagram profilen, og hun legger ut alt mulig.. men har ikek fått med meg en eneste Instagram post hvor hun henger ut folk. Håper det er en annen Instagram profil du tenker på som har hengt deg ut. Mener ingenting vondt, og man ser forskjellig på det 🙂 digger deg og bloggen din !

  • Det var vel også en post eller mystory fra samme bruker som gikk på Anniken sitt utseende (poser under øynene), ikke bare informering/konstruktiv kritikk av de klokkene som du skriver… Disse jentene er også noen år eldre enn Anniken, noe som er ganske sjokkerende. Det er liksom legitimt å mobbe og henge ut bloggere, og sånn kan vi IKKE ha det. Nå har det jo virkelig eskalert. Jeg ser at flere instagram profiler, som snakker SÅ mye om at jenter må stille opp for hverandre (Ulrikke Falch blant annet) liker en video hvor Anniken blir hengt ut og fremstilt på en urettferdig måte. Det er ganske trist.

 5. Vil bare si at du er en av de som gir meg mest motivasjon og inspirasjon om dagen!❤️ Å my storyen din på snap, gud du vet virkelig hvordan du skal få sagt det?? Uansett, hva heter den boken du la ut på my story? Den som hadde sitater fra en niåring??

 6. Vil bare si at du er en av de som gir meg mest motivasjon og inspirasjon om dagen!❤️ Å my storyen din på snap, gud du vet virkelig hvordan du skal få sagt det?? Uansett, hva heter den boken du la ut på my story? Den som hadde sitater fra en niåring?

 7. Herregud Anniken mystoryen din i sted var helt rå!
  Du får søren meg sagt det. YOU GO GUUURL! Gleder meg til å kjøpe boken din, jeg vil være en av de første! Du og Anders virker som så sykt herlige og bra mennesker og dere passer så sykt godt sammen. Ønsker dere alt godt! MASSE lykke til! 🙂

 8. Snillegucci har ikke postet innlegg om deg ,men jevnlig hengt deg ut på sin insta-story. Bla om at du har «stygge blå ringer under øynene som jeg håper jeg aldri får». Ironisk at hun kaller seg snill….

 9. Jeg er helt enig med snapstoryen din. Ja det er totalt sett en dårlig deal med toll osv. Men det er faktisk ikke din oppgave som blogger å regne ut toll og moms for alt. Tollvesenet sine regler er ens eget ansvar å kunne! SnilleGucci likte visst ikke dette og har faktisk blokkert/fjernet meg fra Instagram. Helt latterlig hele saken i mine øyne.

  • Jeg tenker at når man reklamerer for et produkt ( får godt betalt ) kan man også informere om at sluttprisen blir høyere. Det er billigere å kjøpe feks den klokken i Norge. Bloggere sier jo at blogg er jobb, men når noen reagerer på jobben så er de plutselig «bare ett menneske». Nå snakker jeg ikke om enkelt personer, men føler det blir litt feil for lesere å ikke kunne stille spm rundt den jobben de gjør. Husk at ikke alle er voksne, og klarer å finne denne informasjonen på egenhånd.

 10. Hei, jeg bestilte meg en dw klokke når du la ut rabattkode på snapen din for litt siden. Da jeg hentet ut pakken på posten måtte jeg hverken betale toll eller moms, så klokka havnet på godt under 1000-lappen.
  Har de som lager alt dette oppstyret faktisk bestilt klokke og måtte betale moms og toll, eller hva er greia?
  Jeg er hvertfall godt fornøyd med tilbudet 🙂

 11. Hei:)
  Så Snap storyen din nå og tenkte at jeg bare må dele noen tanker.
  Du sier at som blogger er det viktig å bruke stemmen sin til noe man brenner for også hyller du en rekke andre bloggere som har fått til noe bra. Det er en fantastisk god innstilling!?
  Som kjent blogger når man jo ut til utrolig mange og man har muligheten til å inspirere leserene til å ta del i det man brenner for.
  Liker å tenke at hvis man har gjort verden til et litt bedre sted enn da man kom til den så har man oppnådd mye i livet #lifegoals hahah?

  Også likte jeg prosjekt – dra rundt på skoler å holde foredrag? YESS! For en idé??? Go for it?

 12. Hei Anniken. Ville bare si at jeg er helt enig med deg i denne saken. Og det kommer fra noen som har vært fan av både deg og hun «snille» i lang tid?Fikk en skikkelig vond følelse når jeg så hun venninna la ut snappfilmen av deg. Dette er ren mobbing, og det er helt sykt at noen kjente ansikter skriver støttende kommentarer under. Håper du greier å heve deg over det. Stor klem❤️

 13. Skjønner ikke helt at du måtte ty til Snapchat, der alle godt vet hvem du snakker om.. hvis man føler seg truffet, send personen en melding.. synes det er fælt når jenter ikke backer hverandre

 14. Hei Anniken! Vil bare si noe ang de VIKTIGE ordene du sa på snapchat. VILTIGE folkens. For det første: denne daniel wellington klokken er dødsfin!! Jeg har selv ønsket meg en av klokkene i julegave. Jeg skjønner ikke hvordan i alle dager folk kan si at du «tvinger» dem, eller «ber» dem om å kjøpe ting du fronter. Veldig enig med deg at bloggere fronter ting de syntes er fint og bra. Inspirasjon folkens!!! Selv om du syntes en daniel wllington klokke er stygg, ja så værsågod, men Anniken hadde nok aldri frontet klokken på den måten om hun selv ikke hadde likt den. Ja, det finnes bloggere som fronter produkter kun for pengene, men så har vi også dem som er dønn ærlige, dem som er ute etter å skape inspirasjon hos mennesket. Du Anniken. Du er en av dem. Jeg har fulgt bloggen din lenge. Så lenge at jeg føler jeg kjenner deg? Blir det egentlig litt rart å si? Jeg har sett alle sesongene av bloggerne. Det er noe spesielt ved deg. Du er noe som er bra. Desverre finnes det folk som er helt på trynet i denne verden, og ikke ser gode ting i andre. De tenker bare på seg selv.
  Jeg digger deg Anniken! Og jeg syntes det var tøft gjort av seg å si dine meninger på snapchat!
  Du har hjulpet så mange unge. Unge mennesker som kanskje følte seg alene og ensom. Du har snakket ut om angst. Mange har angst i dag. Når du snakker og skriver om dette, når du ut til tusenvis av mennesker som også er og var i samme situasjon som deg. Kanskje jenta på 14 år, som satt hjemme hver kveld, og ikke hadde det noe bra med seg selv, følte at hun fikk hjelp, fordi du var og er så åpen om det. Jenta på 14 år følte hun ikke var verdt en dritt, fordi hun var den eneste som hadde psykiske plager. Ikke nå lenger. Anniken, jeg hyller deg, og ønsker deg alt godt. Du er en så sinnsykt åpen og bra person.
  Så folkens, skjerp dere. Skaff dere hjelp, det trenger ikke å gå utover Anniken fordi dere har det dårlig med dere selv.
  Til slutt vil jeg bare si noen ord til deg Anniken: fortsett med det du gjør. Det er alltid mennesker der ute som skriver dritt bak en skjult maske. Du er noe bra for menneskeheten, og GUD som jeg GLEDER meg til boken din! Klem- jente 19 år❤️

 15. Fine fine Anniken 🙂 har fått meg meg det styret med den instagramprofilen som «angriper» deg, har sett det flere ganger på profilen hennes og stusset over hvorfor hun alltid bare angriper deg, det er jo mange flere bloggere som gjør akkurat det samme som deg, f eks som å promotere dw klokkene, men hun nevner alltid deg. Jeg fulgte henne fordi jeg syntes hun ga my gode tips men etter å ha sett hvordan holdning hun har mot deg måtte jeg unfollowe. Jeg står ikke får det at man skal henge ut personer-ikke på sosiale medier og heller ingen andre plasser. Fortsett med det du gjør, elsker bloggen din og instagrammen. Er innom hver dag for inspo, og uansett hvor mange innlegg du har lagt ut er det aldri nok haha. Fortsett og vær deg selv og aldri vær noen andre, det er en grunn til at vi følger deg, fordi du er akkurat som du er:)

 16. * Forstår virkelig at din dag ikke startet bra når jeg ser posten på instagram og ikke minst menneskene, som uten å kjenne noen av dere bare slenger dritt, hater og tar parti, ut fra en dårlig klippet film,i kommentarfeltet. Poenget ditt var jo ikke hat mot den ene posten du refererte til, men til alle hatmeldingene som blir skrevet nesten hver dag på nesten hver blogg som har mer en 30 lesere. Synes videoen din var fin og fra hjertet, og ikke minst; ikke smakløst. Så og en tidligere blogger jeg virkelig har satt som forbilde for meg selv være med på drittsleningen og er sykt skuffet, fordi hen ofte kommer med gode ord og gode meninger. Ta slike ting på melding sier nå jeg. Tørr å si hva du vil uten å måtte faktisk henge ut en person med bilde osv. på din offentlige insta for å få støtte. Takk for at det er mange bloggere som blogger om forskjellige opplevelser og erfaringer. Og det hatet for at man fronter ting er bare å få bort; INGEN i Norge lever helt grønt og gir bare penger til gode formål. Man gjør så godt man kan; litt veganmat og litt mac’ern, for det er slik vi mennesker og vår verden er. Ingenting liv leves 100% cruelty free. For en med litt mindre penger hjelper en rabattkode i ny og ne uansett om det er en Holzweilergenser eller en DW-klokke. Stå på – for jeg digger deg og den råheten bloggen din har.

Leave a reply