English: 12 things I want to be better at

1. Fortelle de jeg er glad i, at jeg er glad i de. Ikke føle at jeg maser, og ikke glemme at man aldri kan si det nok.
//Tell the people I love that I love them, don´t feel that I bother them, and that you never can say that enough//

2. Ikke stresse med tid. Jeg kan ikke krangle med tiden noe mer, og trikken kommer ikke til å gå noe fortere av at jeg sitter å tramper med foten.
// Don´t stress about the time. I can´t do that anymore and the metro will not go faster if I get all freaked out inside my toughts //

3.  Gi meg selv litt mer me time. Ta en ansiktsmaske, fikse neglene, farge vippene, lese en bok med litt te. Det trenger ikke gå i et sett.
// Give myself a bit more me time. Take a facial mask, do my nails, color my lashes, read a book…//

4. Slutte å tenke så mye over hva jeg burde vise dere på bloggen eller ikke. Begynne å ploppe ut innlegg selvom de ikke er helt perfekte i mitt hode.
// Stop to think that everything on my blog needs to be perfect, just post some shit //

5. Tenke enda mer grønt. Jeg er veldig obs på plastikk, men jeg kan fortsatt glemme handlenettet mitt. Skjerpings.
// Think more green! I hate to use plastic, but I can still forget that I don´t want a plastic bag //

6. Finne flere vintage butikker i Oslo, jeg elsker vintage og når jeg først er i utlandet går jeg sjeldent ut tomhendt. Billig, miljøvennlig og ikke minst etisk.
// Find more vintage in Oslo, I love vintage and when I´m travelling I always buy some //

7. Ikke tenke så mye på hva som kommer til å skje i morgen.
// Don´t think about what´s going to happen tomorrow //

8. Bli et mer JA menneske. Do it 4 gods sake. Slutte å overtenke det alle sier og gjør, bare gjør det selv hvis du har lyst.
// Become a YES person. Stop to overthink everything and just do it //

9. Bli fornøyd med ting. Dette er desidert min største oppgave å klare i livet.
// Become pleased with stuff.. That is my biggest mission in life //

10. Gå på teater!! Jeg elsker elsker og elsker teater, men går veldig sjeldent.
// Go to a teather, I LOVE It, so why don´t I go more often //

11. Lære meg at jeg er vakker som jeg er, uten noe som helst annet.
// Learn that I am beautiful the way I am //

12. At jeg er min egen lykkes smed. Det finnes ikke noe som automatisk kan gjøre meg lykkelig, og at det å miste noe i livet hadde sin grunn.
// I am my own happiness, nobody can make me happy in a second //

14 Responses to 12 TING JEG VIL BLI BEDRE PÅ

 1. Anniken! Jeg anbefaler deg å gå innom den nyåpnede vintage butikken “Ekko” i Seilduksgata. Jeg kjenner han som eier den, verdens hyggeligste fyr. Du kan se noe av det lekre utvalget på instagrammen @ekko_shop. <3

 2. Om du vil tenke grønt bør du først og fremst kutte ned på reisingen ellers kan du like gjerne fortsette med plastikk

  • For en selvmotsigende kommentar? Vet ikke om du er lite oppdatert på hva som skjer ute i naturen jeg, men med den forbruken mennesker har på plastikk så vil det være mer plastikk i havet enn fisk innen et par år. Tenker det kanskje er bedre å reise med fly en gang i blant enn å drive å kjøpe søppelposer hver gang man er å handler, eller kjøpe klær som inneholder plastikk. La mennesker velge sine egne “grønne valg”, for det er bedre å faktisk prøve å kutte ut noen ting enn å stå å peke fingre.

 3. Jeg ser du skriver at du vil bruke mer handlenett! Er så for det. Men problemet vårt som ofte oppstår er at vi ikke har plastikkposer til å ha som søppelpose. Hva bruker du da?

 4. Anbefaler deg å se dokumentaren “A Plastic Ocean” som ligger på Netflix. Den demonstrerer veldig godt va plastikk gjør med miljøet.

 5. Anbefaler å se “Kafka på stranda” som går på det norske Theatret nå! Fysøren, et kjempebra stykke, anbefaler det til månen og tilbake. Boken er også veldig fin og relativt lettlest, som man kan kose seg med enten før eller etter man har sett theatret. Samme med Book of Mormon, jeg har sett den 2 ganger og det er så sykt flinke skuespillere, veldig goodfeel musikal! Hør den på Spotify på engelsk om du ikke har hørt om den, lover deg at den nynorske oversettelsen er top notch!
  I tillegg oppdaget jeg en ny vintage butikk på st. hanshaugen som heter “Fabel”, den er ganske nyåpnet og fant en helt nyydelig Ralph Lauren bukse der. Butikken ligger nederst på st.hanshaugen, rett ved Røtter (beste helsekostbutikken ever).

 6. Anbefaler å se “Kafka på stranda” som går på det norske Theatret nå! Fysøren, et kjempebra stykke, anbefaler det til månen og tilbake. Boken er også veldig fin og relativt lettlest, som man kan kose seg med enten før eller etter man har sett theatret. Samme med Book of Mormon, jeg har sett den 2 ganger og det er så sykt flinke skuespillere, veldig goodfeel musikal! Hør den på Spotify på engelsk om du ikke har hørt om den, lover deg at den nynorske oversettelsen er top notch!
  I tillegg oppdaget jeg en ny vintage butikk på st. hanshaugen som heter “Fabel”, den er ganske nyåpnet og fant en helt nyydelig Ralph Lauren bukse der. Butikken ligger nederst på st.hanshaugen, rett ved Røtter (beste helsekostbutikken ever).

Leave a reply