OVERNIGHT MASKS

Dagene flyr fra meg her hvor solen varer litt lenger på himmelen. Står opp tidligere, legger oss senere og spiser når vi vil. Dagene er latere og det minner meg om sommer. Hvordan man naturligvis går over i et annet humør, og et annet liv. Det føles godt. Samtidig som det føles ut som galskap å leve et helt vinterhalvår uten sol, det kan jo ikke være bra. Kan det vel? I går var vi på el corte ingles, og jeg klarte å kjøpe med meg to ansiktsmasker i det vi skulle gå. Caudalié er mitt favorittmerke når det kommer til solkrem til kropp, så jeg satset på at begge disse var gode.

Vinoperfect peeling – en peeling maske som kan passe til de sarteste. Jeg følte ingen stikking av denne, så lurer på om den kanskje nesten var litt mild for meg. Men en god peeling sier jeg aldri nei til, og spesielt ikke etter mye solkrem og saltvann. Du finner den: HER

Vinosource hydra – en maske som skal gi masse fukt, og kan brukes som overnight mask!! yey, kanskje noe av det beste jeg vet til huden min. Denne var supergod, og alt hadde smeltet inn i huden i det jeg våknet. Mer av det! Du finner den: HER

// The days fly by here where the sun lasts a little longer in the sky. I get up earlier, go to bed later and eat whenever we want. The days are lazy and it reminds me of summer. How we naturally move into a different mood, and a different life. It feels good. At the same time as it feels crazy to live a whole winter without sun, it can not be good. Can it? Yesterday we were at el corte ingles, and I managed to buy two face masks. Caudalié is my favorite brand when it comes to sunscreen for the body, so I bet both will impress me.

// Vinoperfect peeling – a peeling mask that can suit the most delicate. I did not feel any stinging of this, so I wonder if it might have been almost a little mild for me. But I never say no to a good peel, and especially not after a lot of sunscreen and salt water. Vinosource hydra – a mask that will provide lots of moisture, and can be used as an overnight mask !! yey. This one was super good, and everything had melted into my skin when I woke up. 

Leave a reply