Her om dagen fikk jeg en pakke i posten med en hel del artige ting. Haha, følte jeg satt å scrollet igjennom tidenes mest nerdete side (det var det kanskje også), men herregud så mye kult. Ble helt fascinert over alt mennesker finner på å lage. Så jeg klikket meg noen ting hjem i posten, klarte med andre ord ikke å holde fingrene fra fatet. Nettbutikken heter AplhaGeek.no  tidenes butikk, lover! Gleder meg til å bruke disse produktene med andre mennesker tilstede. Haha, trodde de ikke jeg var sprø fra før, tror de iallefall det nå!
For dette er det rareste og mest kreative jeg har sett på lenge!

Første produkt syns jeg er det beste også. Hvor kul er ikke denne her? En kameralinse som egentlig er en tekopp du kan ta med på jobb eller skole! Gleder meg så sykt til å komme på skolen med denne. Haha, det ser helt serriøst ut som om jeg drikker fra kameralinsen jeg nettopp lånte i medie klassen. Læreren kommer nok til å heve øyenbrynene litt. Jeg synes iallefall den er dødskul! Fungerer som en vanlig termos! Holder drikken varm og har et lite hull på toppen for å kunne drikke av! Det beste av alt er at den kun koster 89 kroner! 
Denne lille saken finner dere HER 
Haha, glem colgate smaken! Dette er så morro! Elsker at jeg får vise dere ting som dette, for det er jo helt fantastisk! Denne tannkremen smaker CUPCAKES! Det verste er at jeg innimellom spiser litt av den også fordi den er så utrolig god.
Finner jeg ikke sjokoladeplaten min sutter jeg på denne istede. Bra for tennene er den også! 
Cupcake tannkremen finner dere HER  (finnes også i bacon smak for dere som er litt vågale)
Siste produkt er også en snål liten sak! En cookie du plugger inn i pcen og holder drikken din varm! For meg er dette veldig smart. Jeg glemmer ofte koppen min når jeg sitter på pcen og teen min ender alltid opp som en eller annen lunken suppe. Da var den teen (og tiden) bortkastet. Det verste er at denne lille cookien faktisk blir drit varm! Haha, helt utrolig at det går ann. Kommer til å bli brukt mye nå på høsten, både hjemme og på skolen! Du trykker kun på en liten knapp under og den blir varm på 1,2,3! Love it! 
Cookie varmeren finner dere HER 

//Innlegg i samarbeid med AlphaGeek.no

-A9

24 Responses to 3 fantastiske hverdagsprodukter!

 1. awesome

  jeg kjøpte meg faktisk noe i fra den siden i går.

  Jeg har en crush for sånne sider.

  Elsker de.

  Kule ting forresten.

  Digger kameralinsen som egentlig er en termos.

 2. hei, jeg lurte på om du har langt eller kort hår nå? på filmene fra aftenposten har du kort hår, men for en liten stund siden på bloggen hadde du langt hår?

Leave a reply