3 filmer å se en søndag!

«Denne rørte meg dypt»3 filmer å se en søndag!

Room er en film basert på en bestselger av en bok. Filmen handler kort om en jente som ble kidnappet som liten, videre lever hun i et lite rom i flere tiår. Hun får en sønn og forteller han at alt som eksisterer i denne verdenen fins i dette rommet. Ingenting annet. Tv er tull, og det lille vinduet som viser løvet eksisterer egentlig ikke. Så klarer sønnen å stikke av. En nydelig film som omhandler virkeligheten. Den må rett og slett ses. Den rørte meg dypt inni hjerterota. Når man ser rulleteksten med et gap vet man at filmen har vært bra. Haha, virkelig. Lov meg å se denne filmen en søndagskveld.

3 filmer å se en søndag!

«Jeg gråt, gråt og gråt»3 filmer å se en søndag!

The theory of everything er en sann film som omhandler Stephen Hawking. For dere som ikke vet hvem dette er, så er det mannen dere alltid så på tv som liten. Han i rullestol, han som snakket via en maskin. Han som blir sett på som «verdens smarteste mann». Dette er filmen om hans liv. Om hvordan sykdommen sagte men sikkert tok over et fantastisk sinn, og hvordan kjærligheten makter alt. Jeg holdt meg fin hele filmen, men på slutten (ikke fordi det er så trist) men fordi det er så vakkert – stoppet jeg ikke å gråte. Faen for en film. Lov meg å se denne også, værsåsnill.

3 filmer å se en søndag!

«Du lar ikke øyene vike fra skjermen»3 filmer å se en søndag!

The Danish girl handler om den første transseksuelle mannen. En mann med kone, karriere og et fantastisk liv følte seg som en kvinne. Det hele starter som en spøk med konen, begge er malere og hun mangler modell. Hun kler opp mannen sin i kjole, strømper og heler. Mens han begynner å føle seg hel. En vanvittig historie om kjærligheten, hvor mye man tåler og holder tak i. Jeg viste nettopp denne til mamma og hun gråt som et lite barn. Hun måtte kaste ut pappa i det han atter engang prøvde å si «det er bare en film». Haha, altså. Jeg og mamma anbefaler denne også. SE DEN!

3 filmer å se en søndag!

6 Responses to 3 filmer å se en søndag!

  1. Hei 🙂 bare en liten kommentar, The theory about everything handler ikke om han sitt liv egentlig, men (eks) kona hans. Filmen er basert på hennes biografi om hvordan det var å leve med S.H. Det er en veldig fin film 🙂

  2. Anniken! Samme favoritter jooooo, hehe. Ville derfor annbefale deg å se The Imitation Game. Den er HELT fantastisk, sett den flere ganger 🙂

    God tur hjem foresten og lykke til med flytting (suuper nysgjerrig!).

  3. Angående Room.

    Husker ikke helt hva de sa i filmen. Men tror hun ble kidnappet når hun var 19 år og ble holdt fanget i 7 år. Ikke like «dramatisk» som du skriver her.

Leave a reply