K E B A B:
Tro det eller ei, men i det Anniken var 8 år gammel så hun faren sin spise kebab. Å når pappa er så kul at han spiser kebab, måtte jeg også være like kul som daddycool.

R Ø D V I N:
Tro meg, jeg hatet vin. Alle har vel tatt feil av foreldrenes glass en gang i tiden der man trodde at rødvinsglasset til mor var coca cola… Auch. Uansett, nå er jeg en rødvinselsker.

S A L A T:
Kanskje alle barns verste mareritt, men det var mitt til jeg ble rundt 12 og innbilte meg at jeg skulle bli sunn.

Jeg har tvunget meg selv til å like:

B R O K K O L I:
Måtte spises før jeg gikk av bordet når jeg var liten før jeg fikk en is. Så det sier seg selv.

K A F F E: 
Var min største fiende, som ble min bestevenn.

S U S H I:
Okei, jeg sliter fortsatt litt, men er på god vei. Sorry bloggvenner (R.I.P)

Jeg har tvunget meg selv til å like:

18 Responses to Jeg har tvunget meg selv til å like:

  1. Har tvingt meg selv til å like en del, jeg også! Sliter fortsatt med vin og kaffe da. Og øl. Så altså ALLE sosiale drikker. Har nettopp lært å like te da, og en god coctail sier jeg ikke nei til, så det er vel ikke altfor ille. Lærte å like broccoli og kokesjokolade fordi venninna mi likte det, og da «måtte» jeg også like det. Haha!

    Når kommer sminkevideoen du snakket om å filme?

  2. Hei! Spørsmålet passer ikke helt innlegget, men lurer på hvilken krølltang du bruker? Synes du hadde veldig fine krøller på trøffelinnlegget 😀

  3. Har lært meg selv å like kokesjokolade (hatet det så sterkt før, at når jeg var på besøk og fikk mørk sjokolade kunne jeg holde sjokoladebiten i handa til den smeltet og måtte vaske henda), kaffe, hvitvin og fetaost. Nå er alle de tingene en viktig del av livet mitt 😀

  4. Haha, så gøy å lese at det ikke bare er jeg som jobber med å tvinge meg selv til å like ting. Som barn var jeg ofte på besøk hos venner, og noen av dem hadde veldig strenge foreldre som «tvang» meg til å spise ting jeg absolutt ikke likte. Jeg har blitt tvunget til å lære meg å like blant annet oliven, yoghurt og tomat gjennom dette.

    I senere år er det svært få ting jeg ikke spiser/drikker. Jeg jobber fremdeles med rødvinen da. Og håper på å bli mer tøff på oster med tiden, er fremdeles kun på de mildeste. Melk har jeg aldri klart å lære meg å like.

  5. Godt å høre at det ikke bare er jeg som har blitt tvunget til å spise brokkoli! Haha :p den dag i dag liker jeg det dog ikke, da jeg rett og slett har fått nok 🙂 men jeg prøver å lære meg å like det igjen! Vin og kaffe er også en greie jeg ikke liker – enda! Prøver å lære meg :p

  6. Jeg har SÅ lyst å lære å like vin. Men har vel ikke prøvd nok? Haha. Hvor lang tid tok det før du likte vin? Jeg tok også feil da jeg var liten av rødvinen til eksen til pappa, i stedenfor cola.. De lo de godt!

Leave a reply