Idag tittet solen frem i Stavanger og lyset ute var helt fantastisk. Det er akkurat sånn jeg liker høsten, den lave solen, fallende blader og en kjølig bris som forteller at vinteren er rett rundt hjørnet. Selvom butikkene er stappet med nisser og pepperkaker, lar jeg ikke fristelsen ta meg. Jeg har blitt oppvokst sånn.. At julen starter ikke før 1.Desember. Så her om dagen skulle jeg kjøpe meg en kald Cola, men der var det fader meg en nisse som så meg rett inn i øynene.. Sorry Cola, da ble det Pepsi istede, shame on you! Takler ikke tanken på at folk allerede har begynt å spise klementiner og pepperkaker.. Å julebrus? Herregud, dere kan ikke drikke julebrus enda? Det svir i sjela mi. Julen starter 1. Desember og jeg husker som liten at jeg alltid snek til meg en pepperkake eller to når jeg var på skolen.. Ikke turte jeg å si det til mamma når jeg kom hjem. Nå som jeg har blitt eldre holder jeg på tradisjonen som om det var liv og død. Jeg gleder meg sånn. Komme hjem å se «hjelp det er juleferie» (som jeg har sett vært eneste år 1.Desember siden jeg var en liten knott), spise klementiner, pepperkaker, mølje og grøt. Da kommer iallefall julestemningen for fullt. For er det ikke sånn at de som venter på noe godt? Venter ikke forgjeves.

Bukse (utsolgt) lignende: HER / Jakke: Selected femme / Topp: Bikbok / Sko: Converse / Solbriller: RayBan / Veske: Mulberry

 -A9

25 Responses to Dagens outfit

 1. For et utrolig utrolig flott antrekk! Elsker buksa di! Ønsker meg boyfriend jeans selv og venter fortsatt på å finne den perfekte, men ser ut som om du allerede har funnet den!

  Likte forresten også veldig godt det du skreiv og er ganske enig med deg, det er ikke jul før 1. Desember, basta. Kos deg videre i dag Anniken, bloggen din er kjempe bra for tiden!

 2. Tårer i øynene av dette innlegget . Savner deg og gleder oss til du kommer hjem og håper du vil få litt jule stemning . 1 desember er ‘ riktig ‘ MEN er 1 advent før , da blir det før . I år er den 30 nov , så da starter jula her …. Jiiiipiii !!!

  Jeg hadde lyst på Ribberull som pålegg her om dagen , men grrrr , nisser utenfor gitt .

  Så ingen Ribberull kom inn i huset her nei 😂😂😂

 3. Elsker bloggen og stilen din, du er vakker! Digger at du skriver på en litt annderledes måte enn de andre bloggerne! Virker som om du ikke bryr deg om det andre tenker, og det er bra! Forsett å skriv på den måten du gjør 🙂 !

 4. fiint antrekk, og det var såå herlig med litt sol i går <3

  enig i at julen ikke starter før 1 desember! Jeg spiser ikke pepperkaker eller noe før det, men jeg begynte å handle inn til førjulstiden i går da, bare for å ha alt klart til jeg kan begynne å pynte leiligheten 😀

 5. Nyydelig outfit og ikke minst nydelige bilder! Du er så vakker! Og helt enig, julen starter ikke før 1. Desember!

 6. Endelig en som vet å vente til desember!!!! Skjønner ikke at folk ikke blir lei når de begynner allerede i begynnelsen av november?! uforståelig! Men, klementiner spiser jeg før desember, skal innrømme det. Alt annet som har med jul å gjøre derimot.. forbud før det blir advent eller desember 🙂

 7. Kunne ikke sagt det bedre selv!! Når de jeg bor med hører på julemusikk eller drikker julebrus må jeg forlate stua eller be de ta det med seg vekk hehe. Juleting er ment for JULA, ikke hele høsten. Da forsvinner jo halve gleden. Gleder meg selv så fantastisk mye til desember! Julebrusen smaker mye bedre da og julemusikken blir så mye finere! Ha en fantastisk uke! Teller dagene til desember <3

Leave a reply