Ågud jeg surrer om dagen. Stresser er vel ett bedre ord. Idag dro Kaja hjem og sitter nå igjen med ett kaos av ett soverom. Vurderer nesten å legge ut bilde, fordi dere som tenker det verste? Det verre. Haha. Det ser faktisk ut som om en bombe har eksplodert. Det ligger klær, sko, lys, bilder og sminke STRØDD utover hele rommet. Så idag skal jeg få opp det idotiske klesskapet uansett hvor vanskelig det er, detter det ned? Så detter det ned. Skulle ønske jeg hadde arvet noe av snekker egenskapene til pappa, men det har jeg da altså ikke. Jeg er mer den personen som driter i hull i veggen og slår opp det som er. Nå leier jeg jo bare, så jeg får holde meg til teip eller lærer tyggis. Så grunnen til at dere ikke har fått sett leiligheten er fordi det er ett stort kaos. Haha, kunne faktisk skrevet om det i timesvis fordi det irriterer meg grønn. Jeg hater å ikke ha kontroll på ting, det er kanskje min beste og verste egenskap. For det er ikke alltid man har kontroll på sitt eget liv heller, og da slår ned hardt ned på meg. Jeg har iallefall lært meg å takke nei til ting. Jeg trenger ikke 100 sponsor pakker i posten hver måned, jeg trenger egentlig ingenting. Jeg har nok med å få til noe annet denne gangen, og det er nettopp Sweatshop serien. Det er kanskje stille for dere akkurat nå, men jeg kan love dere, mailen min er stapp full. Så noe skjer.
Bukse: Zara / Sko: Birkenstock / Jakke: Bikbok / Topp: Zara / Solbriller: RayBan 

Så nå skal snekker Anniken få opp klesskapet så jeg endelig kan vise dere leiligheten. 

-A9

32 Responses to Stavanger by

 1. Det antrekket var utrolig fint, og jeg skjønner det med stress når ting er rotete. Pakker ned alt for å flytte til Stavanger selv og hele soverommet mitt er et kaos uten like. Du er så utrolig sterk og modig Anniken, stå på videre!

 2. Å så fint antrekk 🙂 og elska det du skrev til sist:) at du ikke trenger allverden, at du klarer deg med det du har! Stor respekt til deg Anniken 🙂

 3. Hei Anniken jeg elsker alt ved deg du er bare så inspirerende , fortsett med det du gjør . Vil bare minne deg på at du må bytte fra 17 til 18 ❤️🙌😛👏🎉🎉

 4. Tror jeg vet åssen det ser ut ja 😁😳😩

  Ang sweetshop , stå på om du orker , men skole er viktigst 👍

 5. Hei!

  Dette har ikke noe med dette innlegget å gjøre, men ville kommentere det siste så du forhåpentligvis leser kommentaren 🙂

  Jeg tenkte bare å fortelle deg at jeg tipset læreren vår i markedsføring om denne serien og samme timen satt vi å så første episode av «Sweatshop». Læreren satt med tårer i øynene, og vi skal se hele serien og diskutere temaet i timene framover. Ingen i klassen hadde sett serien, så alle var veldig glad for at jeg tipset om den. Hun sa også at hun ville bruke denne serien i sine andre klasser og. Poenget mitt er vel bare at jeg deler budskapet ditt videre, og forhåpentligvis vil andre åpne øynene sine nå! Stå på videre 🙂

 6. så at du var med på den russesiden, og derfor lurte jeg bare på en ting! jeg skal nemlig til å bestille russeklær, men er så usikker på størrelsene på buksene.. vet du hvordan størrelsene er, evt. hvilken du selv må ha? hadde satt stor pris på hjelp!!:)

 7. Du er virkelig et forbilde for mange! Har ikke lest bloggen din lenge, men har begynt med det nå! Syntes du skriver så utrolig ærlig og veldig ekte og realistisk!

  Har selv akkurat flyttet fra foreldre og alt det kjente i Hønefoss, for å bo for meg selv i Stavanger. I en leilighet jeg ikke får lov til å skru opp noe, og da tipset en bekjent av meg om at jeg kan henge opp bilder med tannkrem (ja, tannkrem faktisk.. av alle ting), men det funker utrolig bra og setter ikke merker som lærer tyggis gjør. Så når man en gang flytter og må vaske, så er det kjempeenkelt å få bort!

  Lykke til i ny by! Syntes det er utrolig sterk av deg å flytte så langt hjemmefra allerede som 18 åring.

Leave a reply