Hoho, nå er det snart høsten dere! Eller, den er vel egentlig veldig godt igang. SOM jeg gleder meg, haha. Gleder meg så mye at jeg sitter nå hver eneste kveld og ser alle episodene av Hotel Cæsar som jeg ikke har fått med meg i sommerferien. Sånn at jeg kan sette meg ned klokken halv 8 hver eneste kveld, som hver høst. Med en kopp te, og to brødskiver, en med salami og en med leverpostei. Jeg er så rar, herregud. Men for meg er det viktig, det er viktig for meg å finne de tingene som gjør meg glad. De tingene som får meg til å slappe av, og føle ett lite snev av lykke. Leiligheten er forresten ferdig nå! Må bare rydde litt til før dere får se! Den er såå fin! Så itilegg til innkjøpene mine idag fikk jeg hele 3 pakker i posten! ææ, nå blir det mange outfit bilder fremover folkens! 

-A9

33 Responses to Innkjøp!

  1. Åå jeg så på akkurat den samme cardiganen i dag, hvis den er sånn sinnsykt myk..angrer litt på at jeg ikke kjøpte den nåå

  2. Så syykt fin cardigan!! Har du den i strl large? Akkurat en sånn har jeg sett etter. Den skal jeg nok gå til innkjøp av:)

  3. Likte både jakken og skoene utrolig godt, kjepefine 🙂

    Hvor kjøpte du skoene? Også lurer jeg litt på hvordan cardiganen er til svarte bukser osv? Loer den veldig i og med at det er angora? 🙁

  4. kan du vise oss rommet ditt hjemme og badet ditt? så på en gammel episode av teenage boss og så at du hadde veldig fint rom og mange dører, er det mange rom der? kan du vise oss alle?:)

Leave a reply