Ææ, endelig 17 år! Herregud det føles rart, enda rarere var det å få pakker fra en kjæreste? Jeg har aldri fått det før. Jeg våknet i halv syv tiden med ett gigantisk brev på gulvet av meg selv klippet inn i ett annet bilde, men ikke hvem som helst bilde. Nemlig paris, oh yes! Jeg fikk Frankriket tur av Mikkel, gode snille kjæresten min! Vi skal dit i høstferien, gud som jeg gleder meg! Ikke nok med det, jeg fikk enda en gave til. Noe jeg har ønsket meg i evigheter, ett Hermes armbånd! Guuuud. Så fikk jeg også penger av mamma og pappa! Har ikke glemt dere nei!

Videre gikk dagen til skole, der jeg fikk en utrolig fin velkomst av jentene med bursdags sang og ballonger når jeg kom inn. Så har vi Lisa da selvfølgelig, som hadde tatt med seg en helt bløtkake fra jobben sin, jeg har verdens fineste jenter, virkelig. Etter skolen kom Mikkel en tur og kjøpte pizza som vi spiste ved vannet. Mikkel har nå dratt til Sverige så måtte utnytte den tiden vi hadde!  

Så helt tilslutt dro jeg ut å spiste igjen! Haha, denne gangen med noen av jentene, utrolig koselig. Tusen takk til alle som har gjort bursdagen min så fin! Elsker dere alle. Så var det jo dere da, mine flotte lesere som strømmer til med gratulasjoner på både blogg, facebook og Instagram! Tusen tusen takk alle sammen! 

-A9

52 Responses to Jeg har bursdag!

 1. Wow så heldig du er! Utrolig koselig ,håper du hadde en fantastisk dag 😀

  Du er utrolig vakker 🙂 <3

  Klem!

 2. herregud så snill mikkel er!!! nesten litt for snill:o

  gratulerer sååå mye med dagen fineste! Håper du har hadd en super fin dag <3

 3. Gratulerer masse med dagen Anniken! <3 Virker ut som en fantastisk 17års dag! Kos deg resten av kvelden! 🙂

 4. Gratulerer med dagen flotte deg! Du er super!! Håper du har kost deg! Høres sånn ut, det er bra! Du er bra

 5. Gratulerer med dagen som var i går 🙂 Håper du hadde en kjempefin dag 🙂 Åååå så heldig du er som har Mikkel som kjæreste! Virkelig flotte gaver!

  Lurte på om du kunne komme med tips til hva man kan gi i gave til kjæresten? 🙂

 6. Hej!

  Allt bra? 😀

  Gillar du tävlingar, makeup, mode och insperation lika mycket som jag?

  Då skulle du gilla min blogg, jag har just nu en tävling och veckans blogg igång, kika gärna in! 😀

  Super fin blogg förresten! 🙂

 7. Gratulerer med dagen som var ! Utrolig fine gaver, og en dritkult kort jeg regner med var fra Mikkel… ♥ Utrolig søtt ♥ Bare lurer, om det ikke er for privat tekst osv., om du kanskje kunne skrevet på bloggen eller tatt et litt tydeligere bilde av kortet, slik at teksten blir leselig? Elsker bloggen din, Anniken ♥

Leave a reply