ENGLISH: 6 CONTRIES, 2 WEEKS

A TRIP IN EUROPE

Vel, ja. På mandag reiser jeg til Sverige, som fører meg til Tyskland, som fører meg til Italia, som fører meg til Østerrike, som fører meg til Tsjekkia, som fører meg til Polen. Jeg skal på roadtrip! Noe jeg har ønsket en stund. Sjekke ut Europa med bil, bare kjøre med dyner, en sliten pc og et engangskamera. Jeg vil spise på små hyggelige restauranter med helt egen kaffe. Jeg vil gå rundt i gatene å ta bilder av duer, og jeg vil bade i havet når jeg våkner om morgningen. Jeg vil ha vondt i nakken og slitne føtter. Jeg vil finne vintage skatter og le så jeg gråter. Jeg liker å ha kontroll, men denne turen vet jeg ikke hvor fører meg. Jeg vil bare pause litt. Sette alt her hjemme på stopp før fellesferien er over og livet mitt går tilbake til normalen fordi kunder igjen er klare for høstens planer. Vel, hva med mine planer? Hva med alle tingene jeg skal vise dere til høsten. Mitt eget, noe eget. Noe fra bunnen av. «Self made» sa hun å smilte til meg.

Det er jo det du er, akkurat nå.

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

// On Monday, I travel to Sweden, which leads me to Germany, which leads me to Italy, which leads me to Austria, which leads me to the Czech Republic, which leads me to Poland. I’m going on a roadtrip! Something I have wanted for a while. Check out Europe by car, just drive with duvets, a tired PC and a disposible camera. I want to eat in small cozy restaurants with their own coffee. I want to walk around the streets to take pictures of pigeons and I want to swim in the ocean when I wake up in the morning. I want pain in my neck and tired feet. I want to find vintage treasures and smile so I cry. I like to have control, but this trip I do not know where leads me. I just want to have a break. Put everything here at home on hold before the holiday is over and my life goes back to normal because customers are again ready with all their plans. Well, what about my plans? What about all the things I’ll show you this fall? My own, something special. Something from scratch. «Self made» she said and smiled to me. That’s what you are right now //

7 Responses to 6 LAND PÅ 2 UKER

  1. Hei:) så gøy med roatrip! En venninne og jeg drar til Sopot den 31/07. Sopot ligger rundt 15 min unna Gdansk, og er en nydelig, gammel by med veldig fin strandlinje. Hvis du vil ta turen dit er det utrolig hyggelig om du blir med på en liten sykkeltur eller bare vandre rundt i byen med oss. Kos deg!

  2. Wow, så spennende. Dette vil nok bli fantastisk! Hvis du har mulighet og lyst langs veien burde du også stoppe innom Sveits – det er et vakkert land det! Håper turen blir alt du håper på og mer! Har du noe spesielt budsjett satt opp for turen?

  3. G-Ø-Y! Jeg synes alltid de beste turene er de som er litt spontane og lite planlagte, det er der de beste opplevelsene ligger, de mest intense latterkrampene og de vakreste øyeblikkene!<3 Jeg var nettopp i New York for første gang og jeg kjenner en kjærlighet ulik noen annen, for en fantastisk by!<3 Anyways, kos deg gløgg i hjel på roadtrip! 😀 <3

  4. Jeg og samboeren min har vært på en roadtrip gjennom hele øst-europa i snart 4 uker (vi har 2 dager igjen). Vi har lagt ut et bilde hver dag på instagram hvor vi har skrevet litt om hva vi har opplevd, bl.a. finnes det en øy med løse påfugler like utenfor Berlin som vi besøkte i går. Om du vil kan du sjekke brukeren min, trinebirkeland, på instagram 🙂

Leave a reply