reklame – inneholder reklamelenke

Altså, dette er helt latterlig digg! Helt utrolig at spinat kan endre så smak ved å tilsette parmesan, du kommer til å bli amazed! Denne sideretten smakte jeg første gang på Hanami i Oslo, som er en sushi restaurant på aker brygge. Stive priser, men nydelig mat! Denne retten blir servert så enkel som den er, spinat og parmesan. Jeg er litt usikker på om de bruker olje også, men jeg synes det er veldig digg! Denne er god ved siden av mye, men spesielt med fiske retter!
Bon apetit!

// So, this is absolutely ridiculous tasteful. It’s amazing that spinach can change its taste by adding parmesan, you’re going to be amazed! This side dish I first tasted at Hanami in Oslo, which is a sushi restaurant. Stiff prices, but lovely food! This dish is served as simple as it is, spinach and parmesan. I’m a little unsure if they use oil too, but I think it’s very nice! This one is good next to a lot, but especially with fish dishes! Bon apetite!

RECIPE

En håndfull spinat / one handful with spinach
Revet parmesan / grated parmesan
Trøffelolje / truffleoil

(reklamelenke) The oyster bowl: HERE

3 Responses to THE PERFECT SIDE DISH

  1. Veldig godt. En annen salat som er veldig god er ruccola, parmesan, olivenolje og balsamico eddik, kryddre med salt og pepper. Gjerne cherrytomater og tørket kjøtt også.

Leave a reply