reklame – inneholder reklamelenke

Endelig er de mine!! Jeg har ønsket meg disse stolene i lang tid, og har per dags dato hatt et par andre fra Ellos som også er kjempe fine (selger de forresten på tise), men grunnen til at jeg byttet de ut er rett og slett fordi jeg jobber mye hjemmefra.. Jeg trengte en høyere rygg på stolen, og de klassiske thon stolene hadde det. Samt er de så klassiske, og er kjent som stolens far. Får en litt mer fransk gårdsvibe over disse! Såå fine!

// Finally they are mine !! I have wanted these chairs for a long time, and from before I had a few others from Ellos who are also very nice, but the reason I replaced them is simply because I work a lot from home .. I needed a higher back on the chair, and the classic thon chairs had it. As well as they are so classic, and are known as the father of chairs. I´ts a little more French farm vibe over these! So pretty!!

(reklamelenke) My chairs: HERE

3 Responses to MY NEW CHAIRS

Leave a reply