Hei dere!  I dag sto jeg ikke opp før klokka var ett, så sen blogging ble det! Deilig å få sovet ordentlig ut. Min siste dag i 2011 har jeg da klart å bruke på soving.. Var en liten tur i byen med en vennine for å spise litt, siste lunsjen i 2011! Jeg har møtt noen helt fantastiske folk dette året og gleder meg masse til å bli kjent med alle de nye!
Etter mye om og men bestemte jeg meg for å bli hjemme denne nyttårsaftenen, tror det er det siste året jeg kommer til å holde meg hjemme uansett så skal slappe av med familie og venner. Kommer helt sikkert noen bilder av kvelden min! Noen lurte også på hva nyttårsforsettene mine var i år og det var å starte å blogge, og kanskje finne den perfekte gutten?
Haha, jeg skal ta året som det kommer, ta livet med ro og nyte det.

Jeg håper alle får en helt syk feiring så snakkes vi neste år! haha.. 

 

 

Toppen min er fra: Haust 
Bukse fra: bikbok

Vi snakkes!

-A9 

6 Responses to A black bird

  1. Åå finne drømme gutten ? Du må lege ut bilder 🙂 koste meg i kveld jeg i vært fall 😀 hva med deg ? <3

Leave a reply