FINALLY!!

Rett før sommeren bestemte jeg meg å gjøre en siste lille finish på kjøkkenet, og det var å skifte benkplatene! Jeg hadde «marmor» fra før også, men jeg hadde laminat, og selvom det ser greit ut på bilder, mistet jeg den genuine følelsen av ordentlig natursten. Som dere vet er jeg så opptatt av natur materialet og det var også derfor jeg skaffet meg 100% tregulv.. Riper og rifter er det som gjør ting levende, og det er mer meg enn mye annet. Samme med marmor, jeg er ikke redd for at det skal se ut som om noen har levd! Men det å finne noen som måler, setter opp benkplater og faktisk har skikkelig fin sten var ikke akkurat en enkel jobb! Etter VELDIG MYE leting (akk som med gulvet) fant jeg Askim steinindustri. Så et hot tips er å svinge innom der å se det helt sinnsyke utvalget av sten! Super proft, god service og rask levering og montering! Da blir jeg glad, for jeg eier ikke tålmodighet hehe. Nettsiden deres finner dere forresten: HER

// Just before the summer, I decided to make one last little finish in the kitchen, and that was to change the worktops! I used to have «marble» as well, but I had laminate, and even though it looks good in pictures, I lost the genuine feeling of real natural stone. As you know, I am so interested in good materials and that was also why I got 100% wooden floors .. Scratches and tears are what make things come alive, and it is more me than much else. Same with marble, I’m not afraid it’s going to look like someone’s alive! But finding someone who measures, sets up countertops and actually has really nice stones was not exactly an easy job! After a lot of searching (like with the floor) I found Askim stone industry. So a hot tip is to stop by and see the absolutely insane selection of stones! Super professional, good service and fast delivery and assembly! Then I will be happy, because I do not have patience hehe. 

Leave a reply