reklame – rabatt

KAKKELOVN FRA GABRIELSEN

Jeg har faktisk ikke oooooord. Dette er kanskje noe av det vakreste jeg ha sett, og jeg hadde vanskeligheter for å puste når jeg så den ferdig haha. Kakkelovn er noe jeg har sett på filmer siden jeg var liten, og de er faktisk svenske! De ble laget da det var mye mangel, og de har en veldig spesiell evne til å holde på varmen, lenge. Så med de sinnsyke strømprisene om dagen er dette faktisk en ganske ganske fin investering. Når vi først flyttet inn sa jeg til kjæresten at peis ikke var så farlig for meg, men det var det for han! Så, hvis vi først skulle ha noe, sa jeg at det måtte bli en kakkelovn. Hele prosessen tok rundt 3 dager, og jeg har heller aldri vært borti så ryddige håndverkere. Det er faktisk bare en av dem, og han har satt opp 500 slike rundt om i Norge. Det er jo, faktisk, kunst, eller? Den må stå å tørke i noen uker før vi kan fyre i den, men guuud som jeg gleder meg til middagselskaper, varme peiskvelder foran tven og generelt varme fra noe så vakkert. Kakkelovner kommer i mange størrelser og fasonger, men vi gikk for denne! Hele utvalget finner man på Gabrielsen sin nettside: HER

// I actually do not have words. This is perhaps one of the most beautiful things I have seen, and I had difficulty breathing when I saw it finished haha. Tile stove is something I have seen in movies since I was little kid, and they are actually Swedish! They were made when there was a lot of shortage, and they have a very special ability to keep your place warm, for a long time. So with the insane electricity prices these days in norway, this is actually a pretty nice investment. When we first moved in, I told my boyfriend that the fireplace was not that important for me, but it was for him! So, if we were to have something, I said it had to be a tile stove. The whole process took around 3 days, and I have never encountered such neat craftsmen. It is actually just one of them, and he has set up 500 of these around Norway. It’s, in fact, art, right? It has to stand to dry for a few weeks before we can fire it, but God as I look forward to dinner parties, warm fireplace evenings in front of the tv and generally heat from something so beautiful. Tile stoves come in many sizes and shapes, but we went for this one! 

Leave a reply