Fant denne fine saken på Milla boutique forrige uke og klarte ikke la være å slutte å tenke på den. Ble helt nydelig på stuebordet og passet perfekt inn i leiligheten. Har begynt å tenke mer og mer på om jeg skal ekspandere meg litt og flytte inn i noe som faktisk har plass til mere enn 5 jeans, men jeg vet ikke.. jeg føler denne leiligheten eier på hele sjela mi, og tror uansett ikke at jeg hadde hatt sjans til å selge… Måtte blitt å leie ut, men jeg vil jo bo her selv.. haha vanskelig!! Uansett, har også fikset meg et teppe under bordet som dere ser, noe som føltes veldig lunt og fint nå som høsten er her! Skal vise dere det senere! <3

// Found this nice sea shell at Milla boutique last week and could not stop thinking about it. It is absolutely beautiful on the living room table and fit perfectly into the apartment. Have started to think more and more about whether I should expand a little and move into something that actually has room for more than 5 jeans, but I do not know .. I feel this apartment owns my whole soul, and I do not think that I had a chance to sell … Had to rent out, but I want to live here myself .. haha ​​difficult !! Anyway, have also fixed me a rug under the table as you can see, which felt very warm and nice now that autumn is here! Will show you later!

 

 

3 Responses to A PIECE OF THE OCEAN

Leave a reply