GOD MORGEN SYVSOVERE! Nå er jeg gryyytidlig oppe for å dra på utflukt med onkel og tante! De har også med seg to søte jenter som skal være med på tur. Mamma og pappa ligger fortsatt å drar seg, mens resten skal ut å gå. Det er en liten utflukt jeg ikke har vært med på siden jeg var liten, så det skal bli morsomt å se om jeg har blitt noe sprekere med årene. Hehe, sikkert ikke. Denne gangen skal jeg iallefall få tatt med meg noe headset så jeg får med meg hva historien er bak hele greia. Husker jeg irriterte meg grønn over det ifjor. Så mye historie jeg rett og slett ikke fikk med meg fordi jeg ikke kan spansk. Det er litt overskyet i dag også, men jeg skal prøve å få tatt noen bilder. Utsikten der oppe er helt magisk og dere må nesten få sett litt bilder! 

Alle må forresten adde meg på snapchat!! Jeg har mange av leserne mine der fra før, og har vel rundet 2000 stykker der nå, men jeg håper på at enda flere vil adde! Jeg legger ut mye av det hverdagslige livet mitt, sammen med venniner og familie. Mye surr og tull med andre ord, en litt annen side av meg. Navnet er: A9UNICORN!

Som sagt var vi på resturant til langt ut på kvelden i går. Var superkoselig med god mat og levende musikk. De som følger med på snap allerede fikk med seg at det var ordentlig lokalt liv. Haha, gamle og unge mennesker som danset til en trekkspill låt som ble forferdeeelig irriterende etterhvert. Nå må jeg løpe igjen, haha! 

-A9

8 Responses to Add meg på snapchat!

  1. Heei, så noen hadde spurt lenger opp om hvor skjørtet (kjolen) var fra, men det kom ikke noe svar. Så da prøver jeg 😉 Hvor er den fra? Den var utrolig fin!

    Elsker bloggen din <3

  2. Hei hei!

    Den sykt fine kimonoen/kjolen/blusen du har på de øversete bildene, hvor er den fra? 😀

Leave a reply