Annonse

THE NEW ECCO INDIGO SHOES

Woho, endelig kan jeg og fine Benedicthe slippe nyheten om de nyeste ECCO Indigo skoene! Disse er jeans inspirert, og er kanskje med hånden på hjerte de mest behagelige skoene jeg noensinne har hatt på føttene mine! Jeg sa det høyt flere ganger, de var som å gå på en liten sky! Indigo er en farge som ble funnet i båndene på mumiene i Egypt. Det kan vel også sies at det er slik jeans en dag finn sin farge, nemlig av planten indigofera anil. Kort forklart er dette førsteklasses lær, dyppet og farget i kanskje verdens eldste og vakreste farge, indigo. ECCO har nå lansert to forskjellige sko, ECCO BIOM STREET & ECCO TRUE INDIGO som begge har den blåe fargen og det myke læret. Jeg har forelsket meg i førstnevnte og klarer ikke få de av føttene! Med andre ord har ECCO i vår lansert hele 4 nye, fantastiske og kule sko du bare må føle på føttene denne våren! Jeg har også gitt et par til mamma, og hun er like frelst som det jeg er.

ECCO SHOES FINNER DERE: HER

Photo: Kyle Meyr

11 Responses to ALL DENIM – OUTFIT

  1. Ikke for å være en slitsom pirker her nå (Hehe), vil bare minne om at tampax bruker unødvendig mye plast rundt tampongene sine, og er derfor lurere å bruke f.eks ob:) Med tanke på plastpeoblemet vi sliter med i dag:/:) PS: digger spennene/klypene du bruker i håret, såååå fine;*

Leave a reply