reklame – inneholder annonselenker

SEE YOU SOON BEAUTIFUL FRANCE

Hei søtinger. Nå sitter I solsteken i Frankrike, med pcen på fanget og en flaske evian vann ved siden av meg. I ryggen har jeg plassert vesken min som tydelig funker like bra som en pute som en veske. Foran meg er det tre franske menn i baris som står å jobber med en eller annen benk, i rødt med hvite prikker. Jeg har på meg en rosa kjole, en klype i håret og sandaler på føttene. Jeg myser mens jeg skriver, og den sorte boken på fanget har blitt varmere enn jeg noensinne har vært tilsammen. Lukten av sjø, tang og salt setter seg på tungen, og jeg har det fint. Jeg slapper av. Selvom alle andre antenner sier at jeg burde stresse. 200 influencere på et sted, du har ikke på deg sminke og du har heller ikke shavet leggene dine. Vel. Av en eller annen merkelig grunn er det ingenting som bryr meg i dag. Jeg er ikke redd for å føle meg utilpass, merkelig nok. Jeg vet ikke om det er en halvveis løgn til meg selv, eller om kroppen begynner å modnes. Kroppen, haha. Jeg mener kanskje det mellom øra. Hva det nå enn er. Hva jeg nå enn er. Alt i livet er bare tanker. Hvordan vi oppfatter ting, hvordan vi sørger, spiser, forelsker og lever. “Kjærlighetssorg er bare en tanke” skrev jeg inn i boken, og med ett rant tårene sammen med meg. Var alt bare en forbanna tanke?
Påførte jeg meg selv… En tanke?

...

// Hi sweeties. Im in France, with my computer on my lap and a bottle of evian water next to me. In my back I have placed my purse, which clearly works as well as a pillow like a purse. In front of me there are three French men with no shirt on, who working on a bench, a red one with white dots. I wear a pink dress and sandals on my feet. I smile while writing, and the black book on my lap is warmer than I’ve ever been. The smell of sea, seaweed and salt settles on my tongue, and I’m fine. I relax. Even though all other vibes say I should stress. 200 influencers in a place, well you don´t have any make-up on and you have not shaved your legs. Well. For some strange reason, I could not care less today. I’m not afraid to feel uncomfortable, oddly enough. I do not know if it’s half a lie to myself or if the body starts to mature. The body, haha. I might mean whats between my ears. Whatever it is. Everything in life is just thoughts. How we perceive things, how we care, eat, fall in love and live. “Heartbreaks is just a thought” I wrote into the book, and when I did, tears followed. Was everything just a damn thought?
Did I kill myself … with a thought? //

TODAY I`M WEARING:

Jacket: HERE
Sweater: HERE
Pants: HERE
Purse & shoes: Chanel

Takk for at dere fortsetter å lese bloggen - Thank u <3

2 Responses to ALT ER BARE EN TANKE

  1. Hei Anniken!
    Du er fantastisk! Tusen takk for at du finnes og for at du er du! Fortsett med å lev, ikke vær redd for det!
    Masse kjærlighet <3

Leave a reply