Jakke: Bikbok / Skjerf: H&M / Bukse: Cubus / Sko: Hefra

Fredag, fredag, fredag! Jeg er så glad, endelig. Idag har jeg kun spist meg feit på mc mat og slappet av med venniner, som jeg skal gjøre resten av kvelden. Glemte forresten helt å kåre vinner igår! Jeg må takke dere så utrolig mye for kommentarene, tror jeg har sakt det alt for mange ganger. Jeg ble så glad, så alt for alt for glad. Å jeg har lest ALLE sammen.

Ellers er jeg superfornøyd med extensionene fra billigextensions.com! Hadde de på i hele dag, sitter som støpt! Fikk så mange komplimanger, om hvor langt og fyldig det så ut. Flere venniner som hadde lyst å prøve det ut, å syntes det var et stort pluss at det var så billig. Om dere vil ta en titt, finner dere det HER. (Den jeg har på meg, finnes også i 61cm)
Nå skal jeg slappe av resten av kvelden (som jeg har sagt alle fredager i ett år).

Vinneren av wallstickers er Christina! Gratulerer! 

-A9

Leave a reply