De kastet 50 øringer på meg, lo og skrattet mens de skrek ut «skaff deg ett liv Anniken«. Jeg var åtte år gammel og var en jente uten mye mot. Selvtillit var ikke ett ord som fantes, og jeg var ett forvirret barn. Det er ikke så mye annet å si om det. Nå 10 år senere har jeg slitt meg oppover. Jeg har reist, jeg har lært og jeg har opplevd. Jeg har opplevd hvordan det er å komme seg frem her i livet. Jeg har smakt, luktet og følt på livet. Jeg har hver dag tatt små steg fremover, og noen bakover. Jeg har formet meg til en jente jeg kan være stolt av. For denne gangen har jeg kommet meg så langt at jeg er en blogger hos Stylista. Plattformen alle ønsker å være på. Jeg tør å påstå det. Man prater bare ikke så mye om det, fordi det er en fjern drøm for mange. Det har det vært for meg. Siden jeg startet å blogge hadde jeg aldri trodd, noengang, at jeg skulle klare det. Det er jo så mange bedre å ta av?
Men de valgte meg. Jeg fikk det til. Jeg fikk det faktisk til.Anniken? Du klarte det.Anniken? Du klarte det.Anniken? Du klarte det.

Dagene har nå vært hektiske. Jeg prøver å få ordnet og styrt med den nye bloggen, og har vært i Oslo de siste dagene. Møtt masse venniner, spist god mat og lært enda mer om meg selv. For alt som kunne gå galt denne helgen og de siste dagene har også gjort det. Tro meg, hva ikke jeg får til er utrolig.

Anniken? Du klarte det.Anniken? Du klarte det.Anniken? Du klarte det.Anniken? Du klarte det.
Hele antrekket finner dere hos: Zadig & Voltaire!Anniken? Du klarte det.Jeg håper alle vil fortsette å følge meg. Lese, gråte, le og følge drømmene sine. Jeg håper jeg har inspirert dere og gjort noe riktig jeg også. Uten dere hadde det aldri vært mulig.

-A9

Anniken? Du klarte det.Anniken? Du klarte det.

10 Responses to Anniken? Du klarte det.

  1. Jeg syntes det er så utrolig gøy å se at du har klatret deg oppover og havnet hos Stylista, det er jo her du hører hjemme! Du fortjener det så utrolig mye!

  2. dette er så utrolig fortjent Anniken!! Er det noen som fortjener å komme hit så er det deg! Har fulgt deg så lenge og du har inspirert meg, og blitt til et av mine største forbilder. Takk for alt du har delt, jeg gleder meg til å følge deg videre.

  3. Du er en utrolig inspirasjon og bloggen din gir meg mye! Du er så ærlig og reflektert og jeg er glad du ønsker å dele livet ditt – oppturer og nedturer – med oss. Vi kan alle lære av hverandre og du viser at du lar andre få lære av deg som viseer hvor sterk du er! Ha en god natt <3

  4. Gratulere med og ha kommet så langt som du har. Vet selv hvor jobb det er og komme seg opp igjen. Og altid fint og se at andre kommer seg framover. Og gratulere som ny blogger for stylista. Du er en inspirasjon i forhold til det du gjøre.

  5. Er så sykt glad på dine vegner, Anniken! Og gratulerer så masse med sesong to! Har vært gjennom mye av det samme som deg, og vet hvor vanskelig det er å stole på folk, og hvor lett man kan føle seg ensom. Ville bare anbefale lyricsen i The Journey av Skinny Living, og ønske deg riktig lykke til videre. Jeg fant meg selv på alenreise, og kanskje gjør du det samme. God tur <3

  6. Jeg finner ikke vesken kjære deg, kan du please fortelle meg prisen og hvor jeg kan finne den? du er nydelig!

Leave a reply