//Annonse

ARE YOU A #NELLYHOLIC?Skjorte: HER / Bukse: HER / Genser: HER

ARE YOU A #NELLYHOLIC?Jakke: (Utsolgt) / Topp: HER / Skjørt: HER / Genser: HER 

ARE YOU A #NELLYHOLIC?Topp: HER / Skjørt: HER / Kjole: HER / Topp: HER

ARE YOU A #NELLYHOLIC?Kjole: HER / Jakke: HER / Kjole: HERARE YOU A #NELLYHOLIC?

ARE YOU A #NELLYHOLIC?

Fikk satt sammen mine nyeste favoritter hos Nelly kjapt før jeg suser rundt i byen igjen. I går var jeg, Kaja og Helene ute på byen. As usual, helt fantastisk gøy. Kan med hånden på hjertet si at Kaja kanskje fikk et eller to glass for mye, å har det kanskje ikke like greit i dag. Haha, jeg gleder meg allerede å se hun igjen. Det fins virkelig ikke noe bedre enn å ha sin beste vennine her i New York.

-A9

4 Responses to ARE YOU A #NELLYHOLIC?

  1. Kan du fortelle litt om oppholdet ditt der? Hvem du bor med, leiligheten og hvor mye du betaler for den? Og hva du kommer til å gjøre hver dag??

    Er så sinnsykt gira på NY selv!! 🙂

Leave a reply