HOW DID EVERYTHING GET SO CLOUDY..

Bare jeg som trodde sommeren endelig var i gang? Jeg fikk knipset noen bilder i går før jeg dro til Årets Stylista, en liten kåring vi har for andre inspirerende bloggere vi mener fortjener en liten pris. Vinneren i år fikk med seg halve lokalet tror jeg, aldri har det vært så store, og ikke minst mange premier. Jeg derimot, dro tidlig. Dårlig form, sliten. Jeg tok av de lange silke buksene å så en film, mens jeg lagde veggis taco med fajitas krydder. Alltid en vinner. Har aldri vært noe fan av taco, heller ikke tacokrydder. Blæ. Nå sitter jeg å hører regnet bruse bak meg, jeg vegrer meg for å dra ut. Jeg skal nemlig hente en sykkel jeg har kjøpt! Haha, vel vi alle prioriterer forskjellige ting. Jeg vet ikke om dette er enda et dustete kjøp fra min side.. Men jeg trenger den sykkelen!!! Den er hvit, hvit.. og ja.. hvit? Jeg fant den på tise da jeg lenge har hatt lyst på en sykkel. Vet ikke helt hvordan det hele skal gå i dette forferdelige været Norge gir oss om dagen, men jeg skal gi det et forsøk. Jeg hater hvor treg min egen gange er da jeg prøver å komme meg fremover uten å måtte støte på for mange mennesker, såå… Sykkel! La oss kjøpe en sykkel. Ikke har jeg sykkel lås, og ikke vet jeg hvor jeg skal gjøre av den, men sykkel, vel det skal jeg ha! 

Bukser: Malene Birger / Topp: Acne / Belte: Ganni / Sko: Zara

Leave a reply