IMG_1269IMG_1272IMG_1317IMG_13265

· VEGAN BURGER & IRISH COFFEE ·

Utslitt Torsdag kan vi kalle dette. Jeg er helt død og denne uken har vært hektisk. Det er den fortsatt, haha. I dag var jeg på et lite møte med Tv2 før jeg satte meg ned på cafe sammen med Jessica for å spise en gigantisk burger. Deilig som det var tok vi oss noe godt å drikke også. Kanskje det mest skumle med å bo i Oslo! Det at jeg slipper å kjøre bil overalt gjør det hele veldig mye enklere. Deilig! Er også så innmari godt å være rundt vennene mine igjen. Omtrent alle bor i Oslo området så det var kanskje et klokt valg likevel. Føler fortsatt at jeg er litt på besøk.. Det er rart å fly rundt i Oslo å vite at jeg ikke skal sette meg i bilen for å kjøre hjem. Er så kaldt om dagen også at jeg holder på å dø. Hva i alle dager skjedde? Kan det ikke i det minste snø litt når det skal være så forbanna kaldt? Haha. Global oppvarming kaller jeg det. Husker at vi var på ake og ski dager før vi i det hele tatt hadde tatt ferie. Hvor merkelig er ikke det? Før var det så mye snø før Desember i det hele tatt dukket opp at jeg kunne lage enorme snømenn i hagen. Nå har det ikke vært snø siden? I don´t know. Nesten litt trist, og det bekymrer meg faktisk. Sånne ting legger jeg på skuldrene mine som om det er mitt ansvar, og det er det jo faktisk også. Det er alles ansvar. Dokumentar etter dokumentar. Jeg har flere å tipse dere om nå. Virkelige greier. Sånt man bare må se. Lover å lage et innlegg om det snart!

THE NIGHTHAWK DINER GRÜNERLØKKA

// I am totally dead and this week has been hectic. It still is, haha. Today I was at a small meeting with Tv2 before I sat down at the cafe along with Jessica to eat a giant burger. Delicious as it was, we took us a drink too. The fact that I have to drive everywhere makes it all very much easier when I live in the capital. Delicious! It is also so incredibly good to be around my friends again. Almost everyone lives in Oslo so perhaps it was a wise choice anyway. I still feel that I am on a little visit .. It is strange to stroll around in Oslo to know that I will not put myself in the car to drive home. It is also so cold these days that I am about to die. What on earth happened? Could it not at least snow a bit when it should be so damn cold? Haha. Global warming, I call it. Recall that we had skiing days before we all had taken vacation. How strange is that? Before there was so much snow before December at all showed up that I could create massive snowmen in the garden at home. Now there has been no snow since? In don’t know. Almost a bit sad, and it worries me actually. Things like that I put on my shoulders as if it is my responsibility, and it is. It is everyone’s responsibility. Documentary by documentary. I have a few to show you now. Real stuff. Like you just have to see. Promise to make a post! //

3 Responses to B U R G E R

Leave a reply