Jeg har faktisk strikket denne genseren helt selv!! Jeg og Anders bestemte oss for å besøke mamma og pappa en tur på hytta et par dager, og er så glad for at vi gjorde det! Savnet hundene, familien og ikke minst fjellet. Planen er å gå masse på ski, lage en fin vlog og slappe av enda mer. Haha, jeg føler jeg har så mye tid!! Har helt seriøst ikke hatt en betalt jobb siden.. januar? Så det er en rar tid.. Jeg pleier å tjene ca halve årslønnen min på vinterstid, og den bare fordufter i år. Skal ikke klage da jeg vet det er mye verre for andre, men takk guud for at jeg er flink til å spare unna litt. Det trengs plutselig i såre tider. Håper alle fortsatt har det fint og holder seg trygge!

// I actually knit this sweater by myself !! Anders and I decided to visit my mom and dad for a couple of days at the cabin, and are so glad we did! Missed the dogs, the family and not least the mountains. The plan is to ski a lot, make a nice vlog and relax even more. Haha, I feel I have so much time !! Haven’t seriously had a paid job since .. January? So it’s a weird time .. I tend to earn about half my annual salary in the winter time, and it is gone this year. I can´t complain as I know it’s a lot worse for others, but thank god for being good at saving away a little. It is suddenly needed in difficult times. Hope everyone is still having a good time and staying safe!

 

Elisabeth og Elida, begge er chihuahua!

//Elisabeth and Elida, both are chihuahua <3

Har faktisk vurdert å kjøpe denne håroljen rundt 1 år, og endelig gjorde jeg det! Gleder meg til å se om den er så bra som alle skal ha det til.
Lover å gi dere en oppdatering!

// I have actually considered buying this hair oil for about 1 year and finally I did! Can’t wait to see if it’s as good as everyone says.
Promise to give you an update!

6 Responses to BACK IN THE MOUNTAINS

Leave a reply