ENVELOPE BAG BELT

Altså, jeg har lett hele internettet rundt for å finne dette belte for dere, men jeg finner det ingen steder! Jeg har brukt det såå mye i det siste og er helt helt obsessed. Bruker det over gensere, skjørt, jakker.. you name it! Jeg kjøpte det faktisk på COS i Oslo, karl johan forrige uke, men jeg klarer ikke finne det på nettsiden. Anyway, jeg har troen på at dette blir en liten trend i høst, og jeg elsker elsker denne mikro belt trenden! Har så lyst på en hvit også! Ser de all over på merker som The row, men gud, så dyrt. Denne kostet (tror jeg) rundt 200kr, såå løp på karl johan å kjøp! <3

// So, I’ve searched all over the internet to find this belt for you guys, but I can’t find it anywhere! I’ve been using it so much lately and I’m totally obsessed. Use it over sweaters, skirts, jackets… you name it! I actually bought it at COS in Oslo, karl johan last week, but I can’t find it on the website. Anyway, I have faith that this will be a small trend this autumn, and I love love this micro belt trend! I really want a white one too! They all look at brands like The row, but god, so expensive. This cost (I think) around NOK 200, so run to Karl Johan and get it! <3

4 Responses to BELT BAG OBSESSION

  1. Hvilke støvletter brukte du (to ulike par svarte boots med hæl) under livesendingen til Villoid-kolleksjonen din? Har kjøpt halve sortimentet 🥹

Leave a reply