Hei!
Jeg fikk ikke noen som helst mulighet til å blogge for dere i går, var full fart hele tiden. Rett etter skolen dro jeg til frisøren for å ordne håret mitt, ble så utrlolig fornøyd! Kjempe flink var hun. Etter det var det rett hjem, få på seg sminken og inn i limoen som ventet på oss. Det var noe av det sykeste jeg noensinne har vært med på, det var så GØY! Jentene hylte av glede haha, sjaføren kjørte oss først til Drammen der vi tok litt bilder på torget, så til skolen der ballet var. Vi har vinduene våre mot veien, så alle samlet seg foran da vi kom, det var så gøy! Lærerne var ikke så fornøyde.. Uansett morro var det, maten var god og vi hadde en sjuk kveld. Jeg kommer aldri til å glemme den dagen, blir på en måte det siste ordentlige minnet jeg får med jentene i på skolen min siden det var siste ballet. Åh, bra jeg var såpass klar over det, så jeg nøyt vært eneste sekund!! Ble også kåret til ballets prinsesse, ble kjempe glad. Det beste av alt?! Jeg fikset en liten video til dere også!! Føler meg fliiink

Det ble så sykt mange bilder!!

 

ALLE tok seg i håret


 

MOBIL BILDER

 

 

Så ble jeg kåret til ballets prinsesse, hadde jeg aldri trodd, ble så glad. Prinsesse og Prins i 10ende<3

 

 

Dagen etter våknet jeg opp veldig glad, haha, det er ubeskrivelig når man har en «lykkelighets følelse» 

 Vi snakkes i morgen!!

enjoyy

-A9

 

20 Responses to Bildedryss av PROM 2012

Leave a reply