Som dere vet var jo jeg i Gøteborg i forbindelse med Junkyard sin photoshoot!  Det var jo utrolig gøy å få bli med på og jeg lærte utrolig mye. Så ble jeg jo også godt kjent meg Madeleine, som dere heeeelt sikkert har sett før. SØTERE jente skal dere lete lenge etter, herregud så nydelig!  Idag har jeg vært forferdelig slapp, haha. Det å sove på skolen slet meg HELT ut, så idag blir det tidlig sengs på meg. Tenkte jo kanskje at dere ville se bildene! Om det er noe dere har lyst på fins alt jeg har på meg på Junkyard, de har super mye kult! Jeg ble iallefall kjempe fornøyd med bildene, alt jeg har på meg har jeg jo plukket ut selv! Alt er stylet av meg, og det Madeleine har på seg er da stylet av hun! Jeg syns vi var flinke iallefall! Haha 

Dere kan se flere bilder HER <—

Hva syns dere?  

-A9

23 Responses to Bildene fra Gøteborg!

Leave a reply