I helgen var jeg i Oslo der jeg var med å hjelpe til på bryllupsmessen! Vi var en del bloggere/instagrammere som var med på å dele ut goodiebags og biletter. Tror faktisk jeg drakk rundt 7 kaffe på et par timer, og jeg vedder 100 kroner på at kroppen min ristet på slutten av dagen. Uansett var det veldig hyggelig og jeg ble kjent med et par fantastisk morsomme jenter jeg lenge har visst hvem er. Haha, for en gjeng. Det er rart det der, hvordan man tenker og tror at en person oppfører seg. Så i det du møter de får du atter engang et smell i fleisen om at man ikke skal dømme personer før man har møtt de. Man vet det egentlig, men jeg tror alle er flinke til å sette seg bilder i hode om hvordan en person er. Så på søndagen fikk jeg tatt en tur hjem å slappet av. Tror jeg våknet rundt halv 4 på dagen etter at Silje hadde kommet å besøkt meg. Hadde visst sovnet igjen før hun hadde gått. Meg og søvn, meg og søvn.

På bryllupsmessen var det masse fine kjoler, dekorasjoner og musikk. Camilla Phil var konfransier og det var godt med mennesker! Morsomt å se damene som har dratt med seg mennene sine på bryllupsmesse, kan ikke tro at de var så utrolig gira, men med var de! 
Så måtte vi såklart prøve ut standen med kamera. Haha, jeg aaaaner ikke hvem disse karene på bildene er. Men de hoppet med på et par bilder. Dere følger sikkert Helene og Helene på Instagram fra før, hvis ikke, må dere følge @hellylife og @misscolacherry! Om de er like pene i virkeligheten? Oh, yes! 

-A9

13 Responses to Bilder fra bryllupsmessen!

  1. Er det lenge siden du kjøpte turtleneck genseren du har på? Og hvor kjøpte du den? 🙂

    Du er så sykt pen!

Leave a reply