Bilder fra bursdagen!Bukse: HER / Badedrakt: HER (adlinks)Bilder fra bursdagen!

I går feiret jeg bursdagen min i Fredrikstad sammen med jentene. I had a blast! Kvelden gikk vel i den riktige rekkefølgen med drikke leker, en full gjeng, byen, kebab, sus og dus, natta – vondt i hodet, vondt i armene, vondt i bena, vondt overalt egentlig? Haha, jeg lover meg selv hver gang jeg våkner at jeg aldri skal drikke alkohol igjen og det er kanskje den største løgnen jeg har til meg selv.

Bilder fra bursdagen!Bilder fra bursdagen!Bilder fra bursdagen!Det ble med andre ord en veldig vellykket kveld, og jeg koste meg! 1 år eldre, strange feeling.. Nå ligger jeg halvdød i senga og orker ikke bevege en muskel. IM DONE! Ble såklart en sverige tur på oss når vi først var i gang… Er så lei av å kjøre bil at jeg kunne spydd at the moment. Uansett, ha en super søndag videre!!
Bilder fra bursdagen!

-A9

6 Responses to Bilder fra bursdagen!

  1. Hei !
    Jeg vet ikke om jeg har lov til å spørre, men hvor mye penger bruker du på håret ditt
    i måneden/halv året?
    – Mari

Leave a reply