Bluse: Bikbok / Bukse: Lace / Veske: Mulberry / Sko: hefra Ring: Thomas Sabo

Hola!
Som sagt hadde jeg fri fra skolen idag, det at jeg skulle stå opp klokka 10 gikk rett i dass. Når jeg våknet satte jeg den på halv 11, når klokken ble halv 11 satte jeg den på 11. Sånn fortsatte jeg til mamma kom inn, ?nå er klokka halv 1!?, nei mamma den er kvart over 12. Mamma overdriver alltid med tiden, det der var ingenting i forhold til hva hun pleier å si. Så denne morningen var egentlig like seig som en skolemorgen.. Jeg spiste en litt for lang frokost, så dro jeg på fresh. Åjadda! Jeg trente idag, trodde nesten jeg skulle dø av 10min på den tredemølla. Jeg er ikke sporty av meg når det gjelder trening. Så nå ligger jeg i senga, halvdau og sliten. Har egentlig bare lyst på sjokolade nå, masse masse sjokolade. Kakao også egentlig.. Dagene går fort, syns det føles ut som jeg akkurat lå her, i den samme stillingen.

Imorgen skal jeg inn til Oslo for å møte alle de andre semifinalistene til vixen, så nå må dere stemme på meg! Alt avsluttes imorgen, så jeg hadde satt utrolig stor pris på en stemme fra akkurat deg! Tror ikke det blir noe blogging fra meg imorgen, siden jeg må dra rett fra skolen. Eller kanskje jeg skal sette igang en liten konkurranse, hm.. Ja, god plan. 

-A9

Leave a reply