Reklame (?)

PRESSELANSERINGEN FOR BLOGGERNE SESONG 8!

Elsker at jeg kommer en uke for sent med dette, snart 2 faktisk! Men på torsdag var det endelig klart for presselanseringen av Bloggerne. For en reise det er å få være med på slike ting som dette, dele hele livet sitt på en liten tv skjerm for alle dere. Det har vært så mange opp og nedturer. Likevel blir jeg like overrasket av å se meg selv på skjermen, for hver sesong som dukker opp føler jeg meg som et nytt og annerledes menneske. Meg nå, i forhold til første sesong skremmer meg nesten. Er det mulig å forandre seg så mye på så kort tid?

Jeans og jakke finner dere hos Ganni, prinsensgate i Oslo!

Det ble en superfin kveld med fine mennesker, blomster og ikke minst fine taler. Det flotte crewet bak hele serien som gjør en så fantastisk jobb, og alle menneskene rundt som har troen på at det er viktig å vise livene sine offentlig. I både opp og nedturer.

3 Responses to BLOGGERNE ER TILBAKE!

Leave a reply